Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήταν εξαιρετικός όσο είχε δυνάμεις...

Ο Πανιώνιος ήταν πολύ ανταγωνιστικός στο εκτός έδρας παιχνίδι με την πολύ πιο ισχυρή ΑΕΚ, όμως στα τελευταία λεπτά έμεινε από δυνάμεις κα...

Ο Πανιώνιος ήταν πολύ ανταγωνιστικός στο εκτός έδρας παιχνίδι με την πολύ πιο ισχυρή ΑΕΚ, όμως στα τελευταία λεπτά έμεινε από δυνάμεις και ηττήθηκε με 73-62.

Οι κυανέρυθροι πλήρωσαν σε ένα ακόμη ματς την λειψυδρία του ρόστερ, καθώς σε παιχνίδια με τόσους δυνατούς αντιπάλους δεν γίνεται να παίζουν συνεχώς 6-7 παίκτες. Χαρακτηριστικό είναι πως στο τέλος 

Βέβαια αυτό δεν αναιρεί την πολύ καλή εικόνα που είχαν για 37 λεπτά οι παίκτες του Πανιωνίου, οι οποίοι στο τέλος γέμισαν με φάουλ και κάποιοι τς συμπλήρωσαν κιόλας. Είναι λογικό αυτό όμως όταν παίζουν οι ίδιοι παίκτες σχεδόν σε όλο το ματς.

Πάντως η ομάδα δείχνει σε κάθε παιχνίδι πώς διαθέτει καλή ομάδα και αν πάρει τα παιχνίδια που πρέπει δεν θα αντιμετωπίσει προβλήμα παραμονής.

Συνοπτικά οι παίκτες του Ιστορικού είχαν εξαιρετική εικόνα στο ΟΑΚΑ κόντρα στην "γεμάτη" ΑΕΚ, όμως η κόπωση τους στέρησε την διεκδίκηση τη νίκη έως το φινάλε του αγώνα.

Πρώτος σκόρερ για τον Πανιώνιο ήταν ο Μπέρι με 15 πόντους, ενώ ακολούθησαν οι Ντόρσεϊ και Τέιλορ με 11.

Να σημειωθεί πως οι διαιτητές για μια ακόμη φορά δεν σεβάστηκαν την ομάδα του Οικονόμου,  καθώς ειδικά στα πρώτα πέντε λεπτά της τελευταίας περιόδου οι περισσότερες υποδείξεις ήταν λανθασμένες, φυσικά κατά του Πανιωνίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια