Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο του Ιστορικού από το γυναικείο μπάσκετ»

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον κόσμο του Ιστορικού που έδωσε δυναμικό “παρών” στο κλειστό του Μίλωνα και οδήγησε την ομάδα προς τη νίκη...

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον κόσμο του Ιστορικού που έδωσε δυναμικό “παρών” στο κλειστό του Μίλωνα και οδήγησε την ομάδα προς τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, εξέδωσε -μέσω του panionianea.gr- η διοικούσα επιτροπή του γυναικείου μπάσκετ του Πανιωνίου.

Αναλυτικά:

«Κάθε πρεμιέρα σίγουρα κρύβει παγίδες (Δείτε αποτέλεσμα άλλων αγώνων). Kαι η δική μας φετινή πρεμιέρα είχε πολύ μεγαλύτερο συντελεστή δυσκολίας αφού αγωνιζομασταν "γηπεδουχοι" σε ένα γήπεδο που μόλις σε μια προπόνηση γνωρίσαμε (ελέω της εμμονής και άλλων σωματείων της Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ να επιμένουν να "φιλοξενηθουν" στο ΜΙΛΩΝΑ ενώ μπορούσαν να αγωνιστούν στο ΣΕΦ).

και μέσα σε όλα ήρθε να προστεθεί ο αναπαντεχος τραυματισμός της πιο δυνατής κάτω από το καλάθι αθλητριας μας (Angela Tompkins) που μας ανάγκαζε να αγωνιστούμε μόλις με μια ξένη έναντι των τριών ξένων του ΠΑΟΚ.

Όλα όμως αυτά ξεχαστηκαν από το πρώτο κιόλας σφύριγμα της έναρξης. το ένθερμο χειροκρότημα των φιλάθλων μας σε συνδυασμό με την εκπληκτική ατμόσφαιρα και τον παλμό που δημιούργησαν οι ενθουσιώδεις Πάνθηρες μετέτρεψαν την "ουδέτερη" έδρα μας σε πραγματικό ηφαίστειο.

Τα τραγούδια δεν σταμάτησαν ποτέ και έδιναν την ενέργεια και την ορμή στα κορίτσια να ξεφύγουν στο σκορ. Αλλά ακόμη και όταν στο τέλος η αγωνία έφτασε στο κατακόρυφο, πάλι ο παλμός των Πανθήρων βοήθησε την ομάδα να κρατήσει την πολύτιμη νίκη.

Διχως αμφιβολία η χθεσινή επικράτηση δεν ήταν μια απλή νίκη σε ένα ντέρμπι. Η ομάδα άλλαξε ταχύτητα, ένιωσε χθες πραγματικά πόσο ισχυρός είναι ο 6ος παίκτης της και πόσο ψηλά μπορεί να στοχεύσει, όταν έχει στο πλάι της αυτούς τους υπέροχους φιλάθλους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν σε κάθε ένα Πανιώνιο που ένωσε τη φωνή του με τη δική μας.
και μια μεγάλη υπόσχεση ότι θα κάνουμε τα πάντα για να ζήσουμε μαζί ... το όνειρό μας.

...εκ μέρους της διοικούσας, ο επικεφαλής ΠΑΡΙΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια