Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προχωρημένες συζητήσεις για αλλαγή ιδιοκτησίας στην ΚΑΕ

Προς αλλαγή ιδιοκτησίας η ΚΑΕ Πανιώνιος... Μετά την ήττα του Πανιωνίου από το Λαύριο φαίνεται πως έρχονται εξελίξεις στην κυανέρυθ...

Προς αλλαγή ιδιοκτησίας η ΚΑΕ Πανιώνιος...

Μετά την ήττα του Πανιωνίου από το Λαύριο φαίνεται πως έρχονται εξελίξεις στην κυανέρυθρη ΚΑΕ. 

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του panionianea.gr, ο Σταύρος Αλευρογιάννης τις τελευταίες ώρες βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Γιώργο Χριστοδουλόπουλο, προκειμένου να μεταβιβαστούν οι μετοχές του.

Να θυμίσουμε ότι το ίδιο πράγμα είχε συμβεί και πριν από περίπου δύο μήνες ανάμεσα στις δύο πλευρές, μάλιστα τότε είχαν υπάρξει και σχετικές ανακοινώσεις, όμως λίγες μέρες μετά δεν προχώρησε το θέμα και η ΚΑΕ επανήλθε στα χέρια του Αλευρογιάννη.

Το τελευταίο διάστημα Αλευρογιάννης και Χριστοδουλόπουλς άνοιξαν ξανά δίαυλο επικοινωνία και οι επαφές τους βρίσκονται σε ιδιαίτερα προχωρημένο επίπεδο, χωρίς όμως ακόμα -απ' όσο ξέρουμε- να έχει υπάρξει κάποιο προσύμφωνο.

Πάντως, οι δύο πλευρές φέρεται να βρίσκονται κοντά σε μία συμφωνία, ωστόσο μέχρι να πέσουν οι απαραίτητες υπογραφές τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται ως δεδομένο.

Τέλος, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, ο Χριστοδουλόπουλος μίλησε και με τον Κρις Χουγκάζ, προκειμένου να υπάρξει κάποια ενίσχυση του ρόστερ, με αλλαγές δύο ξένων και ίσως μεταγραφή ενός Έλληνα παίκτη...

Δεν υπάρχουν σχόλια