Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ντεμπούτο για δύο!

Δύο νέα πρόσωπα είδαμε στο νικηφόρο φιλικό παιχνίδι του Πανιωνίου με την Παναχαϊκή. Ο λόγος για τον Γιαγιά Μπανανά και τον Σεμπαστιάν Π...

Δύο νέα πρόσωπα είδαμε στο νικηφόρο φιλικό παιχνίδι του Πανιωνίου με την Παναχαϊκή.

Ο λόγος για τον Γιαγιά Μπανανά και τον Σεμπαστιάν Πίριζ.

Ο πρώτος βέβαια δεν θεωρείται καινούργιος στον Ιστορικό, καθώς πέρυσι είχε μία γεμάτη σεζόν στη Νέα Σμύρνη, όμως στο ματς με τους Πατρινούς έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του για φέτος.

Ο Ζοσέ Ανιγκό προορίζει τον Καμερουνέζο για βασικό κομμάτι της κυανέρυθρης άμυνας και φρόντισε να το δείξει αυτό με το "καλημέρα", αφού πριν καλά-καλά ανακοινωθεί η απόκτηση του απο την ΠΑΕ, ο Γάλλος προπονητής τον είχε στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας στο φιλικό με την Παναχαϊκή.

Πλέον η αμυντική γραμμή των στόπερ του Πανιωνίου αποτελείεται από τους: Μπανανά, Ντομίνγκες, Ντε Ταντέο, Σταυρόπουλο και Μίκο.

Ο δεύτερος που ντεμπούταρε κόντρα στην Παναχαϊκή, όπως είπαμε και παραπάνω, ήταν ο Πίριζ. Ο Ουρουγουανός μέσος αγωνίστηκε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο και έδειξε καλά δείγματα γραφής. Φάνηκε να διαθέτει την μακρινή μπαλιά, αλλά και την ψύχραιμη κατοχή της μπάλας στην μεσαία γραμμή. Διαθέτει εμπειρία και σίγουρα προσφέρει μία πολύτιμη λύση στον Ανιγκό για τον χώρο του κέντρου.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής ο Πανιώνιος έχει, πλέον, στο ρόστερ του τους εξής: Κεϊτά, Κόρμπο, Μακρύλλο, Πίριζ, Οικονομίδη και Άλμπεργκ (παίζει και ως επιτελικός μέσος).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια