Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στέλνουν Μάνο στον Ιστορικό!

Ο Δημήτρης Μάνος φαίνεται πως πλησιάζει στη Νέα Σμύρνη... Ήταν γνωστό πως ο Πανιώνιος αναζητεί έναν ποδοσφαιριστή για να ενισχύσει την...

Ο Δημήτρης Μάνος φαίνεται πως πλησιάζει στη Νέα Σμύρνη...

Ήταν γνωστό πως ο Πανιώνιος αναζητεί έναν ποδοσφαιριστή για να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή. Επίσης ήταν γνωστό πως στο στόχαστρο βρίσκεται ο Δημήτρης Μάνος του Ολυμπιακού.

Από το ρεπορτάζ της ομάδας του Πειραιά, όμως, τις τελευταίες ώρες, προκύπτει πως ο 24χρονος φορ βρίσκεται στον δρόμο για την... Πλατεία!

Πιο συγκεκριμένα, δημοσιεύματα από πλευράς ρεπορτάζ του Ολυμπιακού αναφέρουν ότι ο Μάνος θα πρέπει ήδη να θεωρείται παίκτης του Πανιωνίου, αφού έχουν απομείνει μόνο κάποιες λεπτομέρειες για να "μετακομίσει" στη Νέα Σμύρνη και τον Πανιώνιο.

Εφόσον τελικά προχωρήσει στην απόκτηση του Έλληνα φορ ο Ιστορικός, τότε θα ενισχύσει σημαντικά την επιθετική του γραμμή, με δεδομένο ότι στο ρόστερ υπάρχει και ο ανεβασμένος Ντουρμισάι, αλλά και οι Καμαρά, Τσιλούλης που μπορούν να προσφέρουν λύσεις στην γραμμή κρούσης.

Να σημειώσουμε ότι ο Μάνος έχει μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα, κάτι που απέδειξε την περασμένη σεζόν που αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Football League, ενώ συνολικά στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας έχει σημειώσει 42 γκολ σε 67 συμμετοχές!

Δεν υπάρχουν σχόλια