Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προφορική συμφωνία με Φιλιππάκο, Χιλ-Μαυροειδής στο στόχαστρο!

Οι κυανέρυθροι συνεχίζουν καθημερινά τις ενέργειες για την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στον ...

Οι κυανέρυθροι συνεχίζουν καθημερινά τις ενέργειες για την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στον Πανιώνιο ήδη έχουν προχωρήσει ήδη στην απόκτηση των Μπριτ, Σκιν, Πόιντερ, Μπέρι, Καμαριανού και βρίσκονται σε... εγρήγορση για συνέχεια στις μεταγραφές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι του Ιστορικού έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Πάνο Φιλιππάκο, ο οποίος είχε αγωνιστεί ξανά στους κυανέρυθρους την σεζόν 2015-16 και είχε βοηθήσει σημαντικά τότε την ομάδα να ανέβει στην Α2.

Οι δύο πλευρές, λοιπόν, τα έχουν βρει προφορικά και αναμένεται να δώσει λύσεις τη νέα σεζόν με τα αθλητικά προσόντα που διαθέτει.

Την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε με επιτυχία στο Παπάγου, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει και σε Δούκα, Ψυχικό, Κόροιβο Αμαλιάδας και Φάρο.

Στο στόχαστρο Χιλ - Μαυροειδής

Από εκεί και πέρα οι κυανέρυθροι έχουν στο μεταγραφικό τους στόχαστρο δύο ακόμη παίκτες.

Ο λόγος για τους Κέισι Χιλ και Δημήτρη Μαυροειδή, με τις περιπτώσεις τους να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και φυσικά μόνο εύκολη δεν θεωρείται η απόκτηση τους.

Ο Χιλ είναι 24 ετών, αγωνίζεται ως γκαρντ και έχει αποφοιτήσει από το Florid. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Ουγγαρία με την Άλμπα Φέχερβαρ, με την οποία είχε 10,8 πόντους, 4,8 ασίστ μ.ο στο πρωτάθλημα και 13,2 πόντους, 5,5 ασίστ, 3,6 ριμπάουντ και 2,5 κλεψίματα ανά παιχνίδι στο Europe Cup της FIBA.

Όσον αφορά τον Μαυροειδή, έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ και στον Πανιώνιο βρίσκονται σε συζητήσεις μαζί του. Ο Έλληνας σέντερ διαθέτει μεγάλη εμπειρία και φυσικά αν αποκτηθεί οι κυανέρυθροι θα δυναμώσουν πολύ την γραμμή των ψηλών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια