Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κινητικότητα στα εισιτήρια

Με καλούς ρυθμούς συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων του εντός έδρας αγώνα του Πανιωνίου με τον Ατρόμητο (10/03, 17:15). Τον κόσμο...

Με καλούς ρυθμούς συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων του εντός έδρας αγώνα του Πανιωνίου με τον Ατρόμητο (10/03, 17:15).

Τον κόσμο στο πλευρό του αναμένεται να έχει ο Ιστορικός στο δύσκολο παιχνίδι με τον σύλλογο του Περιστερίου στη Νέα Σμύρνη.

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται με αρκετά καλούς ρυθμούς και αναμένεται να κορυφωθεί το Σάββατο, την ημέρα δηλαδή του αγώνα.

Το Σάββατο, λοιπόν, οι φίλαθλοι του Πανιωνίου θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους από τις 10:00 από τα εκδοτήρια του Άγιου Ανδρέα και της οδού Σοφούλη.

Επίσης, όπως έχει κάνει γνωστό η ΠΑΕ, για την συγκεκριμένη αναμέτρηση εισιτήρια θα διατεθούν και από την διαδικτυακή πλατφόρμα του viva.gr

Θυμίζουμε τις τιμές των εισιτηρίων: ΘΥΡΑ 2: 10 ευρώ (παιδικό 5 ευρώ). ΘΥΡΕΣ 4 ΚΑΙ 7: 15 ευρώ (παιδικό 10 ευρώ). ΘΥΡΑ 5,6 τμήμα Α&Γ: 25 ευρώ (παιδικό 15 ευρώ). Τα παιδιά μέχρι 7 ετών εισέρχονται δωρεάν στο στάδιο. Από 7 έως 14 ετών χρειάζεται έκδοση παιδικού εισιτηρίου.

Άπαντες στην ομάδα περιμένουν από τον κόσμο του Πανιωνίου να δώσει βροντερό ''παρών' και να στηρίξει δυναμικά την ομάδα στο δύσκολο ματς με τον Ατρόμητο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια