Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δίπλα στην ομάδα!

Μία ομάδα δεν έχει ανάγκη τον κόσμο της μόνο στις χαρές και στα επιτυχημένα αποτελέσματα. Μία ομάδα έχει πολύ περισσότερο ανάγκη την στήρ...

Μία ομάδα δεν έχει ανάγκη τον κόσμο της μόνο στις χαρές και στα επιτυχημένα αποτελέσματα. Μία ομάδα έχει πολύ περισσότερο ανάγκη την στήριξη των φιλάθλων της όταν τα πράγματα δεν είναι καλά και προέρχεται από αρνητικά αποτελέσματα. Τότε είναι που οι παίκτες χρειάζονται περισσότερο το χειροκρότημα και τον παλμό της εξέδρας.

Ο κόσμος του Πανιωνίου ξέρει καλά από δυσκολίες και έχει αποδείξει πως πάντα βρίσκεται στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας. Όχι μόνο στα ''πάρτι'', αλλά και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Και για να μην παρεξηγηθούμε, δεν εννοούμε πως αυτή τη στιγμή η ομάδα βρίσκεται σε κάποια πολύ δύσκολη θέση, μην τρελαθούμε κιόλας. Τα πραγματικά δύσκολα που παίζαμε για να αποφύγουμε τον υποβιβασμό, που τα χρέη μας ''έπνιγαν'' και δεν ξέραμε τις ξημερώνει για τον σύλλογο έχουν περάσει. Απλά η φετινή σεζόν είναι ιδιαίτερη για τον Ιστορικό. Η κόπωση και τα πολλά προβλήματα (κυρίως τραυματισμών) που προέκυψαν μέσα στη χρονιά βγαίνουν στα τελευταία παιχνίδια στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας και γι΄αυτό τονίζουμε πως τώρα είναι που ο κόσμος πρέπει να δείξει την πίστη του και την στήριξη του στον σύλλογο!

Αρχής γενομένης, λοιπόν, από το δύσκολο εντός έδρας ματς του Σαββάτου με τον Ατρόμητο, ευελπιστώ πως ο φίλαθλος κόσμος του Ιστορικού θα είναι στην θέση του, θα βρεθεί μαζικά στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, δείχνοντας από την μεριά του πως είναι εδώ, δηλώνει ''παρών'' και στηρίζει την αγαπημένη του ομάδα. Γιατί είπαμε, ο κόσμος ενός συλλόγου δεν είναι για να στηρίζει μόνο στις χαρές, αλλά και στις πιο δύσκολες στιγμές, όταν η ομάδα τον έχει πραγματικά ανάγκη!

Ο Κυανέρυθρος

Δεν υπάρχουν σχόλια