Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Συγχαρητήρια στα παιδιά, μεγάλη νίκη!»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια και τη νίκη της ομάδας επί της ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Ζιάγκος, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπ...

Απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια και τη νίκη της ομάδας επί της ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Ζιάγκος, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Πανιωνίου:

"Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη μεγάλη νίκη. Είναι μεγάλη λόγω της αξίας του αντιπάλου. Η ΑΕΚ έχει ποιοτικό και γεμάτο ρόστερ και αυτό φαίνεται απο τα αποτελέσματα της σε Ελλάδα και Ευρώπη. Από εκεί και πέρα και αυτή η νίκη δίνει δύο βαθμούς, όχι περισσότερους. Πρέπει να διαχειριστούμε τον ενθουσιασμό και την χαρά μας. Άξιζαν τη νίκη τα παιδιά. Τώρα πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι. Το καλό κλίμα, η στήριξη από την διοίκηση και ο κόσμος μας είναι τα στοιχεία που θα έχουμε και στη συνέχεια για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Υπήρξαν κάποιες φορές που οι επαφές της ΑΕΚ ήταν πέρα από το όριο του φάουλ που δεν δόθηκαν και χάσαμε την κατοχή. Τα παιδιά μπόρεσαν και ισορρόπησαν το παιχνίδι και πνευματικά. Μπήκαν κάποια μεγάλα σουτ, τα οποία χρειάζονται σε τέτοια παιχνίδια".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια