Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιωνάρα από τα παλιά!!!

Με ψυχή Πάνθηρα ο Ιστορικός επικράτησε με 71-69 της ΑΕΚ στο "καυτό" Αρτάκης και έκανε ένα σπουδαίο βήμα για την επίτευξη του...

Με ψυχή Πάνθηρα ο Ιστορικός επικράτησε με 71-69 της ΑΕΚ στο "καυτό" Αρτάκης και έκανε ένα σπουδαίο βήμα για την επίτευξη του μεγάλο στόχου!

Ο Πανιώνιος πήρε το προβάδισμα από τις αρχές του δεύτερου δεκαλέπτου και από εκεί και πέρα δεν το έχασε ποτέ! Μεγάλη εμφάνιση από τον MVP και πρώτο σκόρερ Μπρέιζελτον, ενώ εντυπωσιακό ήταν το ντεμπούτο του Κάμινγκς, ο οποίος πέτυχε 14 πόντους!

Αυτή ήταν η 5η νίκη του Ιστορικού στο πρωτάθλημα και πλέον η ομάδα εκτός από βαθμολογικό όφελος αποκτά και μεγάλη ψυχολογία για τη συνέχεια.

Εντυπωσιακή ήταν η εξέδρα που δημιούργησε ο κόσμος του Πανιωνίου, ο οποίος σε όλο το παιχνίδι δεν σταμάτησε να τραγουδά και να "σπρώχνει" προς τη νίκη τους κυανέρυθρους.

Το παιχνίδι

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα ο Πανιώνιος έπαιξε καλή άμυνα, όμως επιθετικά έχασε πολλές εύκολες φάσεις για να σκοράρει. Στη συνέχεια η ΑΕΚ πήρε ένα μικρό προβάδισμα μέχρι και έξι πόντων , όμως οι κυανέρυθροι επέστρεψαν , με το σκορ του δεκαλέπτου να είναι 15-17.

Στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου ο Πανιώνιος μπήκε πιο καλά στο παρκέ και με την είσοδο του Κάμινγκς βρήκε τρόπους να σκοράρει με περισσότερες αξιώσεις. Το νέο απόκτημα του Ιστορικού σκόραρε τόσο μέσα από την ρακέτα, όσο και από την γραμμή του τριπόντου. Ο Κάμινγκς με τους 11 πόντους του οδήγουσε επιθετικά την ομάδα, με το σκορ του ημιχρόνου να είναι 33-24 για τον Ιστορικό.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Ιστορικός συνέχισε να πατάει καλά στο παρκέ, ήταν καλύτερος από την ΑΕΚ και έφτασε την διαφορά μέχρι και το +14. Οι φιλοξενούμενοι στο τέλος κατάφεραν να μαζέψουν λίγο την διαφορά, με το σκορ της περιόδου να είναι 53-43. Μπρέιζελτον και Σακελλαρίου βοήθησαν πολύ στην επίθεση.

Στην τελευταία περίοδο η ΑΕΚ επανήλθε στο παιχνίδι, όμως στα τελευταία λεπτά ο Μπρέιζελτον πήρε το... όπλο του και σκόραρε με κάθε τρόπο, δίνοντας λύσεις και στο τέλος την μεγάλη νίκη στον Ιστορικό. Ο Αμερικανός γκαρντ με 24 πόντους ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τον Πανιώνιο.

Δεκάλεπτα: 15-17, 33-24, 53-43, 71-69


Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια