Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Σφραγίζει» το εισιτηρίο... τετράδας!

Εκτός έδρας με την Λαμία αγωνίζεται απόψε (07/02, 21:45) ο Ιστορικός, στον επαναληπτικό του 1-0 της Νέας Σμύρνης, για την φάση των "...

Εκτός έδρας με την Λαμία αγωνίζεται απόψε (07/02, 21:45) ο Ιστορικός, στον επαναληπτικό του 1-0 της Νέας Σμύρνης, για την φάση των "8" του Κυπέλλου Ελλάδος.

Πανιώνιος - Λαμία πράξη δεύτερη. Ο Πανιώνιος πηγαίνει στον πόλη της Φθιώτιδας με το υπέρ του 1-0 από την πρώτη αναμέτρηση και με στόχο να "σφραγίσει" την πρόκριση στους "4" του θεσμού!

Οι κυανέρυθροι είναι καλύτερη και πιο ποιοτική ομάδα από τον αντίπαλο τους, όμως αυτό πρέπει να το δείξουν και στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να έρθει η μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει απουσίες, καθώς εκτός έχουν τεθεί οι Σιώπης, Γεσίλ, Τασουλής, Νόβακ, ενώ αντίθετα ο Ντουρμισάι επέστρεψε στην αποστολή, χωρίς όμως να είναι στο 100%.

Αναλυτικά οι 20 ποδοσφαιριστές που αποτελούν την αποστολή της ομάδας: Μπανανά, Μπραχίμι, Ντουρμισάι, Γκιοατά, Κότνικ, Νίλσεν, Σπιριντόνοβιτς, Ουάσινγκτον, Βλάχος, Βουκελάτος, Κόρμπος, Λάμπρου, Μακρύλλος, Μασούρας, Μπαντής, Οικονομίδης, Παπαγεωργίου, Σαββίδης, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος.

Έναρξη του αγώνα στη Λαμία στις 21:45, με τον κόσμο του Πανιωνίου να αναμένεται να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας...

Δεν υπάρχουν σχόλια