Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προς ανανέωση ο Σαββίδης

Ο Κυριάκος Σαββίδης αποτελεί ένα από τα βασικά"γρανάζια" του φετινού Πανιωνίου και με τις εμφανίσεις του έχει φέρει ικανοποίηση...

Ο Κυριάκος Σαββίδης αποτελεί ένα από τα βασικά"γρανάζια" του φετινού Πανιωνίου και με τις εμφανίσεις του έχει φέρει ικανοποίηση στην ομάδα.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου και η διοίκηση του Ιστορικού έχουν πολύ καλή άποψη για την αξία του 22χρονου μέσου και σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στο να ανανεώσουν την συνεργασία τους.

Πανιώνιος και παίκτης έχουν ξεκινήσει τις επαφές για την ανανέωση της συνεργασίας τους, με τις συζητήσεις να βρίσκονται σε καλό δρόμο και όπως όλα δείχνουν πως θα υπάρξει θετική κατάληξη στο θέμα.

Ο Σαββίδης την φετινή σεζόν μετράει έως τώρα 12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 4 στο Κύπελλο, ενώ αγωνίστηκε και στις τέσσερις αναμετρήσεις του Europa League. Μπορεί να προσφέρει βοήθειες τόσο ως κεντρικός χαφ όσο και ως επιτελικός μέσος, ενώ φέτος έχει βελτιώσει πολύ και τα ανασταλτικά του καθήκοντα.

Οι κυανέρυθροι, λοιπόν, έχουν εκτιμήσει την συνεχή βελτίωση του νεαρού ποδοσφαιριστή και όπως αναφέραμε παραπάνω πιστεύουν πολύ στην αγωνιστική του αξία. Έτσι, γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να ολοκληρωθεί η συμφωνία και να ανανεωθεί το συμβόλαιο του 22χρονου άσου.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια