Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Χατζισαφί και η... ενίσχυση!

Θέμα ημερών-ωρών φαίνεται πως αποτελεί πλέον η πώληση του Εχσάν Χατζισαφί στον Ολυμπιακό. Όπως όλα δείχνουν ο Πανιώνιος τα έχει βρει με...

Θέμα ημερών-ωρών φαίνεται πως αποτελεί πλέον η πώληση του Εχσάν Χατζισαφί στον Ολυμπιακό.

Όπως όλα δείχνουν ο Πανιώνιος τα έχει βρει με την ομάδα του Πειραιά για την μεταγραφή του Ιρανού και εφόσον ολοκληρωθεί η πώληση του παίκτη, οι κυανέρυθροι θα βάλουν στα ταμεία τους το ποσό της τάξεως των 500.000 ευρώ, συν κάποια μπόνους, συν κάποια χρήματα από την ΦΙΦΑ για την συμμετοχή του ποδοσφαιριστή στο Μουντιάλ.

Ο 27χρονος αριστεροπόδαρος άσος στο εξάμηνο της παρουσίας του στη Νέα Σμύρνη μέτρησε συνολικά 20 συμμετοχές και δύο γκολ με την φανέλα του Ιστορικού.

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, ο Χρήστος Τασουλής θα αποτελέσει ουσιαστικά τον αντικαταστάτη του Ιρανού στο κυανέρυθρο ρόστερ, ενώ φυσικά υπάρχει και ο Γιώργος Σαραμαντάς για την θέση του αριστερού μπακ.

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση της ομάδας και ο Μιχάλης Γρηγορίου εξετάζουν καθημερινά ποδοσφαιριστές για την ενίσχυση του ρόστερ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως με κάποιους ποδοσφαιριστές υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις και δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε οριστικές εξελίξεις.

Προς το παρόν ονόματα δεν έχουν βγει στην δημοσιότητα, καθώς υπάρχει μυστικότητα από την κυανέρυθρη ΠΑΕ, ωστόσο θεωρείται δεδομένο πως η ομάδα θα ενισχυθεί στην μεσαία γραμμή, στην επίθεση και ίσως στην θέση του εξτρέμ.

Προσεχώς εξελίξεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια