Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Υπάρχει ενδιαφέρον για Μαρτίνες

Αρέσει ο Μαρτίνες στη Νέα Σμύρνη. Όπως έχουμ ήδη γράψει, ο Πανιώνιος εξετάζει διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, ώστε να ενισχύσει σ...

Αρέσει ο Μαρτίνες στη Νέα Σμύρνη.

Όπως έχουμ ήδη γράψει, ο Πανιώνιος εξετάζει διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, ώστε να ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ του για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το απόγευμα της Παρασκευής (29/12) το όνομα του Νίκολας Μαρτίνες είδε το φως της δημοσιότητας και όπως αναφέρουν οι δικές μας πληροφορίες, ο παίκτης όντως αρέσει στους ανθρώπους του Πανιωνίου και μάλιστα ήδη έχουν ξεκινήσει οι σχετικές συζητήσεις.

Βέβαια, μόνο εύκολη δεν θεωρείται η περίπτωση του, αφού ο έμπειρος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται στον Απόλλωνα Λεμεσού ως δανεικός από τον Ολυμπιακό και μάλιστα η κυπριακή ομάδα διεκδικεί το πρωτάθλημα!

Πάντως, στον Πανιώνιο εξετάζουν σοβαρά τον Αργεντινό άσο και φαίνεται πως θα προσπαθήσουν για να τον κάνουν δικό τους.

Άλλωστε, ο 30χρονος αγωνίζεται στην θέση του επιτελικού μέσου, μία θέση δηλαδή που ψάχνει παίκτη ο Ιστορικός, μετά την αποχώρηση του Μασούντ.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι κυανέρυθροι βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση ενός κεντρικού χαφ και δεν αποκλείεται σύντομα να ολοκληρωθεί η εν λόγω μεταγραφή.

Τέλος να σημειωθεί, πως παρά την... μυστικότητα που υπάρχει, οι άνθρωποι του Πανιωνίου καθημερινά "δουλεύουν" πάνω στο μεταγραφικό κομμάτι και στο επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια