Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η ήττα φέρνει εξελίξεις...

Η ήττα και ο τρόπος που ήρθε αυτή φαίνεται πως θα φέρει εξελίξεις στον Πανιώνιο... Σύμφωνα με δημοσίευμα της Nova: Οι άνθρωποι των “κυ...

Η ήττα και ο τρόπος που ήρθε αυτή φαίνεται πως θα φέρει εξελίξεις στον Πανιώνιο...

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Nova: Οι άνθρωποι των “κυανέρυθρων” ήταν έξω φρενών από την παρουσία των παικτών της ομάδας και είχαν πάρα πολλά παράπονα, τα οποία αρχικά εκφράστηκαν με το τέλος του αγώνα και εν συνεχεία στην προπόνηση της Τρίτης που διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Ο Νίκος Ζαμάνης επισκέφθηκε τους παίκτες του Πανιωνίου στην προπόνηση της Τρίτης ασκώντας έντονη κριτική προς όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Μάλιστα, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου στάθηκε ιδιαίτερα στην απόδοση δύο ποδοσφαιριστών. Ο πρώτος που τα άκουσε ήταν ο Βαγγέλης Οικονόμου, ο οποίος σύμφωνα με τη διοίκηση από την επιστροφή του μετά τον τραυματισμό υποπίπτει σε πολλά λάθη και ήταν από τους βασικούς υπαίτιους για την ήττα της ομάδας.

Ο άλλος που τα άκουσε και στο ημίχρονο του αγώνα, όχι όμως την Τρίτη είναι ο Σοτζέι Μασούντ, ο οποίος όπως φαίνεται θα πληρώσει ακριβά τον εκνευρισμό και τα νεύρα του. Σύμφωνα πάντα με την Nova ο Ιρανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος απουσίαζε από την προπόνηση της Τρίτης, κλήθηκε σε απολογία από τη διοίκηση της ομάδας για τα συνεχόμενα κρούσματα απειθαρχίας και τον εκνευρισμό που επιδεικνύει εντός των τεσσάρων γραμμών.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται ο Νίκος Ζαμάνης σκοπεύει να δώσει υποχρεωτική άδεια ενός μήνα στον Μασούντ, προκειμένου να ηρεμήσει.

Τέλος, το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Παναγιώτης Κόρμπος έχει παραιτηθεί από αρχηγός του Πανιωνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια