Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Όταν o Μασούντ «θέλει» και όταν... «δεν θέλει»!

Ο Μασούντ, τα καλά και τα κακά του! Χωρίς αμφιβολία ο Ιρανός μέσος του Πανιωνίου αποτελεί έναν εκ των ποιοτικότερων ποδοσφαιριστών στ...

Ο Μασούντ, τα καλά και τα κακά του!

Χωρίς αμφιβολία ο Ιρανός μέσος του Πανιωνίου αποτελεί έναν εκ των ποιοτικότερων ποδοσφαιριστών στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Όταν ο έμπειρος άσος «θέλει» να παίξει ποδόσφαιρο, έχει όρεξη και πάνω απ' όλα έχει καθαρό μυαλό, τότε μπορεί όχι απλά να κάνει την διαφορά, αλλά μπορεί να οδηγήσει... μόνος του τον Πανιώνιο σε μία νίκη.

Όταν, όμως, «δεν θέλει» ή καλύτερα δεν μπορεί να παίξει αυτό που ξέρει, τότε αποτελεί... κίνδυνο για την ομάδα!

Ο Μασούντ από πέρυσι έχει δείξει (πάρα) πολλές φορές πως πολύ εύκολα βγαίνει εκτός ελέγχου. Σίγουρα δέχεται αρκετά μαρκαρίσματα από τους αντιπάλους του, σίγουρα δεν έχει την σωστή αντιμετώπιση από τους διαιτητές. Όμως σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται το γεγονός πως σε αρκετές περιπτώσεις τα νεύρα του ξεπερνούν τα όρια και δεν τον αφήνουν να αποδώσει όπως μπορεί, βοηθώντας την ομάδα.

Μάλιστα, συνήθως όταν βγαίνει εκτός ελέγχου μόνο κακό κάνει στην λειτουργία της ομάδας, αφού και δεν έχει καθαρό μυαλό να βοηθήσει, αλλά και με τις συνεχείς του διαμαρτυρίες στους διαιτητές πάντα "φερτάρει" με την κόκκινη κάρτα!

Κάτι, δηλαδή, που έγινε και στο ματς της Ξάνθης, όπου ο Ιρανός πήρε κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρίες και στα επόμενα λεπτά αντί να σταματήσει να "γκρινιάζει", αντιθέτως συνέχισε να μιλάει σε έντονο ύφος προς τον διαιτητή και τον τέταρτο, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να τον βγάλει στο ημίχρονο ο Γρηγορίου, ώστε να μην μείνει η ομάδα με παίκτη λιγότερο.

Με λίγα λόγια ο Μασούντ πρέπει να ηρεμήσει, πρέπει να βάλει πάνω απ' όλα το καλό της ομάδας και να αφήσει στην άκρη τα όποια παράπονα μπορεί να έχει από την διαιτησία.

Όπως γράψαμε και παραπάνω ο καλός Μασούντ με καθαρό μυαλό είναι ηγέτης, είναι πολυτέλεια για την Σούπερ Λιγκ. Αν το καταλάβει και εκείνος, τότε ο τόσο ο ίδιος όσο και ο Πανιώνιος θα ανέβουν επίπεδο!

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια