Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Για το δύο στα δύο ο Ιστορικός!

Να πετύχει την δεύτερη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στην Σούπερ Λιγκ θέλει απόψε (27/08, 19:15) ο Ιστορικός στην εντός έδρας αναμέτρησ...

Να πετύχει την δεύτερη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στην Σούπερ Λιγκ θέλει απόψε (27/08, 19:15) ο Ιστορικός στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Έτοιμοι για μία ακόμη επιτυχία είναι η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, όπου υποδέχεται τον νεοφώτιστο μεν, αλλά ιδιαίτερα φιλόδοξο και δυναμικό Απόλλωνα.

Οι κυαμέρυθροι προέρχονται από την νίκη εκτός έδρας νίκη της πρεμιέρας επί της Κέρκυρας και φυσικά στόχος είναι να "ζευγαρώσουν" τα τρίποντα, ξεκινώντας με την καλύτερο τρόπο τη σεζόν.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου μπορεί να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Γεσίλ που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε, όμως εκτός παραμένει ο τραυματίας Οικονόμου. Ο έμπειρος αμυντικός αναμένεται μετά την διακοπή του πρωταθλήματος να ανεβάσει ρυθμούς και να είναι έτοιμος.

Εν το μεταξύ, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης αναμένεται να δώσει βροντερό "παρών" ο κόσμος του συλλόγου, ώστε να "σπρώξει" την ομάδα σε μία ακόμα σημαντική νίκη.

H αποστολή

Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου ο Μιχάλης Γρηγορίου ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι: Μπαντής, Κότνικ, Βλάχος, Παπαγεωργίου, Γκιοατά, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Χατζισαφί, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Ταπόκο, Σαββίδης, Μασούρας, Λάμπρου, Γλυνός, Πηνιώτης, Ντουρμισάι, Σοτζέι, Κάργας, Γεσίλ.

Τα εισιτήρια

Σήμερα, Κυριακή (27/08), η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα εκδοτήρια του Αγίου Ανδρέα και της οδού Σοφούλη από τις 10:00 έως το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Οι τιμές ανά θύρα: ΘΥΡΑ 2: 10 ευρώ / παιδικό 5 ευρώ. ΘΥΡΕΣ 4 & 7: 15 ευρώ / παιδικό 5 ευρώ. ΘΥΡΑ 5-6 ΤΜΗΜΑΤΑ Α & Γ: 25 ευρώ / παιδικό 10 ευρώ. ΘΥΡΑ 5-6 ΤΜΗΜΑ Β: 50 ευρώ.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια