Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με Χατζισαφί, χωρίς Μασούντ το Ιράν!

Τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο εξωτερικό γνωστοποίησε ο τεχνικός της Εθνικής Ιράν, Κάρλος Κεϊρόζ, για τα τελευταία μα...

Τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο εξωτερικό γνωστοποίησε ο τεχνικός της Εθνικής Ιράν, Κάρλος Κεϊρόζ, για τα τελευταία ματς των προκριματικών του Μουντιάλ απέναντι σε Νότιο Κορέα και Συρία.

Ο Χατζισαφί βρίσκεται κανονικά στους εκλεκτούς του, όμως λείπει το όνομα του Μασούντ από την σχετική "λίστα".

Στην χώρα του Ιράν γίνεται λόγος για σιωπηρή τιμωρία στον Μασούντ, τουλάχιστον γι' αυτά τα ματς, αν και ο Πορτογάλος τεχνικός έσπευσε να υπεραμυνθεί των επιλογών του.

«Έχουμε ένα γκρουπ 37 παικτών που αποτελεί την βάση μας για να προετοιμαστούμε για τα τελικά του Μουντιάλ. Από αυτή τη λίστα επιλέξαμε κάποιους νεαρότερους παίκτες που αντανακλούν στη στρατηγική μας.

Αυτό δεν σημαίνει πως θα αφήσουμε πίσω μας έμπειρους παίκτες όμως είναι οι Πεζμάν Μονταζερί, Μασούντ, Τεϊμουριάν ή τον Χεϊνταρί που θεωρούνται σημαντικοί για την ομάδα», δήλωσε σχετικά ο Κάρλος Κεϊρόζ.

Το Ιράν θα αντιμετωπίσει στις 31 Αυγούστου στη Σεούλ τη Νότιο Κορέα και στις 5 Σεπτεμβρίου την Συρία έχοντας τον Χατζισαφί κανονικά στο ρόστερ του.

Δεν υπάρχουν σχόλια