Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προς Ερυθρό Αστέρα ο Μιλόγεβιτς;

Ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή για τη νέα σεζόν και στο ρεπορτάζ των Σέρβων "παίζει" το όνομα του Βλάνταν Μ...

Ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή για τη νέα σεζόν και στο ρεπορτάζ των Σέρβων "παίζει" το όνομα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο πρώην -πλέον- τεχνικός του Πανιωνίου φέρεται να βρίσκεται στα ονόματα που εξετάζουν οι άνθρωποι του Αστέρα και σύμφωνα με την "novosti" ο Τέρτζιτς βρέθηκε στην Αθήνα για να μιλήσει με του.

Κατά την επιστροφή του στο Βελιγράδι, το στέλεχος του Ερυθρού Αστέρα απέφυγε να τοποθετηθεί για τις διαπραγματεύσεις λέγοντας: «Δεν θέλω να σχολιάσω, είναι πολύ νωρίς. Έχουμε μιλήσει με πολλούς υποψήφιους και θα υπάρξουν κι άλλοι, τα πάντα είναι ανοικτά».

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Μιλόγεβιτς θέλει να επιστρέψει στην Σερβία έπειτα από δύο χρόνια σε Κύπρο και Ελλάδα για να επανενωθεί με την οικογένειά του.

Ο 47χρονος τεχνικός έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Ερυθρό Αστέρα, ενώ έχει προπονήσει στην Σερβία με Γιάβορ και Τσουκαρίτσκι, με την οποία κατέκτησε και το κύπελλο το 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια