Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ήρθε η ώρα να χαμογελάσουμε...»

Για την αδειοδότηση του Πανιωνίου και την επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπιτσικώκος, με ανάρτηση του στην π...

Για την αδειοδότηση του Πανιωνίου και την επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπιτσικώκος, με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

O υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ βγάζει το... καπέλο στην τωρινή διοίκηση του συλλόγου, ενώ τονίζει χαρακτηριστικά πως «...η παρουσία του Ζαμάνη, εγγυάται πως ο Πανιώνιος δεν θα χάσει επ΄ουδενί αυτό που εμείς, οι παροικούντες στην Πλατεία ονομάζουμε: "Πανιώνια διαφορετικότητα" ή "Πανιώνιο DNA"».

Αναλυτικά:

«Την χθεσινή μέρα δεν μπόρεσα να την χαρώ όπως περίμενα. Λόγω ενός σοβαρού προσωπικού προβλήματος, το οποίο (ευτυχώς) λύθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δεν μπόρεσα να είμαι στις... επάλξεις κατά την ανακοίνωση του αποτελέσματος για την επιστροφή της ομάδας στην κανονικότητα.

Σίγουρα όμως, όταν δέχτηκα τα σχετικά τηλέφωνα από τους συναδέλφους στην ΠΑΕ, όπου και μου μετέφεραν τα χαρμόσυνα νέα, παράλληλα με τις ευχές τους για ότι καλύτερο, η χαρά ήταν μεγάλη.
Μετά από σχεδόν έξι χρόνια στην ομάδα, πλέον ήρθε η ώρα να χαμογελάσουμε. Οι δυσκολίες, τα εμπόδια και οι κίνδυνοι μοιάζουν και είναι τόσο μακρινά πλέον, που θυμίζουν περισσότερο ένα κακό όνειρο και λιγότερο την απλή καθημερινή πραγματικότητα.

Φυσικά, για να μπορέσει ο Πανιώνιος να φτάσει και πάλι στο σημείο όπου σήμερα βρίσκεται, δούλεψαν κάποιοι σκληρά, χωρίς να υπολογίζουν το κόστος. Και το προσωπικό και το επαγγελματικό κόστος.

Η αλήθεια είναι ότι εάν τα πράγματα δεν είχαν αλλάξει πριν από περίπου τρία χρόνια, με την δυναμική παρέμβαση στα διοικητικά της ομάδας, από τους Ζαμάνη, Δάρα, Σκούρα, Παρασκευόπουλο, Μιγόπουλο, Κατσιγιάννη και όλους όσους έσπευσαν να τους συμπαρασταθούν, όπως για παράδειγμα ο Μπογράκος, σήμερα δεν θα μιλούσαμε για την επιστροφή στην κανονικότητα. Αλλά ίσως να μιλούσαμε για μια ακόμα χρονιά σε χαμηλότερες κατηγορίες, όπου στόχος θα ήταν απλά η επιβίωση και τα όνειρα θα εξαντλούνταν στο πως θα μπορέσει η ομάδα να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Ευτυχώς όμως, υπήρξε το διοικητικό δίδυμο της ομάδας με τους άξιους συμπαίκτες του, που δεν επέτρεψε να γίνει κάτι τέτοιο και πλέον μπορούμε όλοι μας να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε για την επόμενη μέρα, αλλά και για το μεγαλείο του ιστορικότερου συλλόγου της χώρας.

Το καλύτερο δε απ΄όλα είναι ότι η παρουσία του Ζαμάνη, εγγυάται πως ο Πανιώνιος δεν θα χάσει επ΄ουδενί αυτό που εμείς, οι παροικούντες στην Πλατεία ονομάζουμε: "Πανιώνια διαφορετικότητα" ή "Πανιώνιο DNA". Η πορεία θα είναι αυτή ακριβώς που έχουμε όλοι μας ονειρευτεί. Το εργοστάσιο θα συνεχίζει να παράγει τους μελλοντικούς παίκτες της Εθνικής ομάδας. Θα συνεχίσει να στηρίζετε στα δικά του πόδια και το μέλλον του δεν θα εξαρτάται από τις ορέξεις του εκάστοτε "επενδυτή", αλλά θα είναι βασισμένο στην "σωστή διαχείριση" και στο όραμα για να ένα καθαρό ποδόσφαιρο που θα χαίρετε να το βλέπει όλη η Ελλάδα. Δείγματα αυτού, υπήρξαν την φετινή περίοδο, όπου ο Πανιώνιος κέρδισε το σεβασμό όλη της ποδοσφαιρικής πιάτσας της χώρας για την πορεία του στο πρωτάθλημα. Μένουν ακόμα αρκετά πράγματα για να αλλάξουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα. Το ευχάριστο όμως είναι πλέον, πως ο Πανιώνιος δεν θα είναι ο "κομπάρσος" όπου απλά θα παρακολουθεί, αλλά θα αποτελέσει μια από τις ηγέτιδες δυνάμεις και το παράδειγμα ότι όλοι μπορούν να ονειρεύονται, αλλά και να παίρνουν αυτό που πραγματικά αξίζουν εντός των αγωνιστικών χώρων.

Υ.Γ. Συγχαρητήρια στην ομάδα που δούλεψε για την αδειοδότηση υπό τις οδηγίες των "κόουτς", Πέτρου Μπογράκου, Θανάση Καφέζα.

Υ.Γ. 2 Πανηγύρι τέλος. Η δουλειά που μας περιμένει αδέλφια είναι και αρκετή, αλλά συνάμα και τόσο συναρπαστική.

Υ.Γ. 3 Ζητώ συγγνώμη από αυτούς που με έψαχναν χθες, αλλά δεν μπόρεσαν να με βρουν. Ήταν ανθρωπίνως αδύνατον να απαντήσω στις κλήσεις τους.

Υ.Γ.4 Είχα καιρό να γράψω κάτι και... του δωσα και κατάλαβε. Ελπίζω να μην κούρασε το μακροσκελές άρθρο».


Δεν υπάρχουν σχόλια