Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Για αποτέλεσμα (και) στο ΟΑΚΑ!

Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα θα αγωνιστεί ο Ιστορικός στο σημερινό (17/05,18:15) εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, για την 2η αγωνιστική...

Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα θα αγωνιστεί ο Ιστορικός στο σημερινό (17/05,18:15) εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, για την 2η αγωνιστική των play off.

Ο Πανιώνιος μόνο τυχαία δεν βρίσκεται στην διαδικασία των play off, κάτι που απέδειξε και στο πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη, όπου αδικείται από το ισόπαλο 1-1.

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς έχει αποδείξει όλη τη χρονιά πως δεν "μασάει" από έδρας και αντιπάλους και είναι έτοιμη σε ένα ακόμη ματς να δείξει την ψυχή και την ποιότητα της.

Ο Σέρβος τεχνικός πήρε 21 παίκτες στην αποστολή για το ΟΑΚΑ, αφήνοντας εκτός τον Φούντα, ο οποίος φαίνεται πως δεν υπολογίζεται.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή: Τασουλής, Οικονόμου, Κόρμπος, Μπάλλας, Λάμπρου, Γκιοατά, Αντωνιάδης, Μασούρας, Σιώπης, Γιαννιώτης, Μπεν, Βλάχος, Ρισβάνης, Μαχμούτοβιτς, Καθάριος, Γεσίλ, Ταπόκο, Μπαντής, Σοτζαέι, Σαββίδης, Βοσνιάδης.

Όσον αφορά την ενδεκάδα που θα ξεκινήσει στον αγώνα, αναμένεται να είναι η ίδια με αυτή του αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Γιαννιώτης - Τασουλής, Οικονόμου,  Ρισβάνης, Βλάχος - Σιώπης, Κόρμπος - Μασούντ, Μασούρας, Μπεν - Γεσίλ.

O Mανόλο Χιμένεθ για την ΑΕΚ πήρε 21 ποδοσφαιριστέςς στην αποστολή της ομάδας του. Αναλυτικά: Ανέστης, Μπάρκας, Γκάλο, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Βινίσιους, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Βάργκας, Μάνταλος, Ροντρίγκες, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Αλμέιδα, Αραούχο.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια