Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πρόστιμο 7.000 ευρώ στον Πανιώνιο!

Το χέρι στην τσέπη κλήθηκε να βάλει (για μία ακόμα φορά) ο Πανιώνιος σχετικά με τον αγώνα της πρεμιέρας των πλέι οφ κόντρα στον Παναθηναϊ...

Το χέρι στην τσέπη κλήθηκε να βάλει (για μία ακόμα φορά) ο Πανιώνιος σχετικά με τον αγώνα της πρεμιέρας των πλέι οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπως αποφάσισε την Πέμπτη (18/5) ο αθλητικός δικαστής της Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, οι κυανέρυθροι καλούνται να καταβάλουν το ποσό των 7.000 ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών τους, ενώ η υπόθεση του ΠΑΟΚ για το ματς με την ΑΕΚ αναβλήθηκε.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 1ης αγωνιστικής των Play Offs. Αναλυτικά :

1η Αγωνιστική
Α) ΠΑΕ Πανιώνιος: «Βάσει των αναφερομένων στο από 14/5/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 14/5/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD)»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων ευρώ.
* Η υπόθεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναβλήθηκε».

Δεν υπάρχουν σχόλια