Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα εύσημα σε ποδόσφαιρο και πόλο!

Γράφει ο Πάνος Κατσούλας... Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα του Πανιωνίου, που δύο αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρ...

Γράφει ο Πάνος Κατσούλας...

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα του Πανιωνίου, που δύο αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος κλείδωσε την 5άδα και τη συμμετοχή της στα play off. Ο στόχος επετεύχθη και μάλιστα έγκαιρα και αυτό είναι ένα σημαντικό κατόρθωμα για μια ομάδα, που πριν λίγα χρόνια βρισκόταν σε δεινή οικονομική κατάσταση και εξακολουθεί να παλεύει για την οικονομική της εξυγίανση, έχοντας κάνει βέβαια σημαντική πρόοδο, διαθέτοντας ένα πολύ πιο χαμηλό μπάτζετ όχι μόνον έναντι των υπολοίπων ομάδων της 5αδας, αλλά και έναντι ομάδων που δε θα βρεθούν τελικά στην 5αδα!

Το ζητούμενο απ’ εδώ και πέρα είναι πως θα γίνει η διαχείριση των υπόλοιπων αγώνων μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, ώστε αφενός μεν να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αγωνιστικό αποτέλεσμα και πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία, πράγμα που θα βοηθήσει πολύ στους αγώνες των play offs και αφετέρου να προστατευτεί το κύρος και η ιστορία του Πανιωνίου. Στο σημείο αυτό να σημειωθεί ότι ο Πανιώνιος στους 2 επομένους αγώνες μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος θ’ αγωνιστεί χωρίς βασικές επιλογές λόγω τιμωριών και επομένως πρέπει να ετοιμαστούν οι αντικαταστάτες. Η διακοπή λόγω των εορτών του Πάσχα βοηθάει προς αυτή την κατεύθυνση. Πάντως αν ο Πανιώνιος θέλει ν’ αποτρέψει ψιθύρους και κυρίως ν’ αγωνιστεί με αξιώσεις στα play off πρέπει να κερδίσει και τους δύο αγώνες που απομένουν και να μην κατέβει να κάνει αγγαρεία και παράλληλα να προετοιμάσει και άλλους ποδοσφαιριστές για την ενδεκάδα επειδή θα χρειαστούν.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στην ομάδα πόλο του Πανιωνίου, που κατάφερε να μείνει στην Α1 κατηγορία παρά τις οικονομικές δυσκολίες και τους νεαρούς αθλητές. Είναι βέβαιο ότι τη νέα χρονιά η ομάδα θα παρουσιαστεί πιο δυνατή. Άλλωστε οι νεαροί πολίστες θα έχουν πολύ περισσότερες εμπειρίες και το χρόνο να δουλέψουν και να βελτιωθούν. Επίσης λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας το polo, όπως και όλα τα τμήματα πρέπει να δίνουν έμφαση στις υποδομές και να δουλεύουν σοβαρά με τις ομάδες νέων, οι οποίες θα τροφοδοτούν αυτές των ανδρών.

Τέλος αναμένουμε να δώσουμε τα εύσημα σε δύο ακόμη μπασκετικές ομάδες του Ιστορικού. Στην ομάδα των ανδρών και την αντίστοιχη των κοριτσιών, που έχουν αντίθετους στόχους. Η ομάδα των αντρών έχει στόχο την απευθείας άνοδο στην Α1 και η ομάδα των γυναικών τη διατήρηση της στην Α1. Μπορούν να τα καταφέρουν και οι δύο αρκεί να προσπαθήσουν περισσότερο. Χρειάζεται για την επίτευξη και των δύο στόχων η συμπαράσταση των φίλων του Πανιωνίου, η οποία όμως θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Καλό Πάσχα – Καλή ανάσταση σε όλους

Δεν υπάρχουν σχόλια