Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Vamos Panionara!

Καλημέρα Κυανερυθρα αδέλφια Όπως όλοι ετσι κι εγω καμαρώνω για την εκπληκτικη πορεία της ομάδας μας και νοιωθω υπερήφανος όπο...

Καλημέρα Κυανερυθρα αδέλφια

Όπως όλοι ετσι κι εγω καμαρώνω για την εκπληκτικη πορεία της ομάδας μας και νοιωθω υπερήφανος όπου κι αν βρίσκομαι , ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο ματς με τον Ηρακλη που πρέπει ευκολα δυσκολα να το παρουμε και με μισό γκολ , ολοι στο γηπεδο να βοηθησουμε την ομάδα να κατακτήσει τη νίκη !

Θα ήθελα να επισημανω κατι που χω παρατηρησει σχετικα με την προβολή και το μάρκετινγκ της ομάδας μας , γιατι νομίζω ότι υπάρχει μια αδρανεια στο συγκεκριμενο κομματι ! Πρέπει να αρχίσει ο σύλλογος απ τη στιγμη που αρχίζει να παταει γερά στα πόδια του να δίνει κινητρα στο κόσμο να αγοράζει ρούχα φανέλες (ειτε με κάποια εκπτωση απ την αγορα του εισιτηρίου είτε προβολή σε περισσότερα καταστηματα , ειτε προσφορές σε παιδακια στα σχολεία ).

Να βαφτούν όλα τα σχολεία κοκκινα και μπλε. Είναι ευκαιρία ο σύλλογος λογο της βαθμολογικής θεσης του να γιγαντωθεί σ ολους τους τομείς εξάλλου τα έσοδα πάνε στην ομάδα και κερδιζουμε και σε κόσμο) .Έξυπνο αυτό με τη μαθητική κερκίδα να συνεχιστούν παρομοιες προσφορές μεχρι το τελος των αγωνιστικων ,σε γυναικές και παιδια να επιστρέψει ο κόσμος και η οικογενεια στο γηπεδο έστω να βοηθηθούν εκεινοι που θέλουν να παρουν την οικογενεια στο γήπεδο αλλα πιέζονται οικονομικά .

Ένα μεγαλο μπραβο σ ολη τη διοικηση για την εκπληκτικη προσπαθεια που κάνει να συνεχίσει την προσπαθεια ειμαστε δίπλα της . Εύχομαι του χρόνου να μη χρειαστουμε κανεναν δανεικό από καμιά ομάδα και να βλεπουμε την ομαδαρα μας μόνο εκει ψηλα κι ακομα παραπανω.

Αναγνώστης: Κ.Γ

Περιμένουμε πάντα και τα δικά σας άρθρα-σχόλια-απόψεις στο εξής E-mail: panionianea@gmail.com.



Δεν υπάρχουν σχόλια