Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο ενωμένος Πανιώνιος δεν φοβάται τίποτα!

Το έχουμε ξαναπεί και θα το λέμε συνέχεια.. Ο ενωμένος Πανιώνιος είναι ισχυρός και δεν φοβάται τίποτα! Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε πω...

Το έχουμε ξαναπεί και θα το λέμε συνέχεια.. Ο ενωμένος Πανιώνιος είναι ισχυρός και δεν φοβάται τίποτα!

Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε πως ο Πανιώνιος κόσμος συσπειρώνεται γύρω από την ποδοσφαιρική ομάδα και αυτό είναι απολύτως λογικό!

Είναι λογικό όχι μόνο επειδή ο Ιστορικός φιγουράρει στην 2η θέση της βαθμολογίας, αλλά πολύ περισσότερο επειδή ο σύλλογος αποπνέει ξανά υγεία.

Η διοίκηση των Ζαμάνη, Δάρα από την στιγμή που ανέλαβαν τις τύχες της ΠΑΕ ήξεραν πως θα έχουν μία πολύ μεγάλη ανηφόρα να ανεβούν. Κάτι, όμως, που όπως αποδείχθηκε δεν τους τρόμαξε καθόλου.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Πανιώνιος βρέθηκε να πρωταγωνιστεί στην Σούπερ Λιγκ, αφήνοντας πίσω του τις περασμένες δύσκολες χρονιές που η ομάδα πάλευε για την παραμονή της. Επίσης, τα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ πλέον βρίσκονται σε εξαιρετικό δρόμο, με την τωρινή διοίκηση να έχει κάνει τρομερή δουλειά, μαζεύοντας τα... ασυμμάζευτα των προηγούμενων!

Τα εν λόγω αποτελέσματα, βέβαια, μόνο απαρατήρητα δεν περνούν από τον κόσμο του συλλόγου, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έρχεται ξανά πίσω κοντά στην ομάδα και δείχνει την δυναμική του.

Είναι γνωστό σε όλους μας πως ο Ιστορικός έχε πολύ κόσμο και όταν ομάδα και κόσμος είναι ενωμένος, τότε ο Πανιώνιος δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και τίποτα, είναι ικανός να πετύχει πολλά!

Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια