Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν σκόραρε, δεν νίκησε...

Ο ανώτερος Πανιώνιος δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Λεβαδειακού στη Νέα Σμύρνη και με το ισόπαλο 0-0 ξεκίνησε τις υποχρεώσεις ...

Ο ανώτερος Πανιώνιος δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Λεβαδειακού στη Νέα Σμύρνη και με το ισόπαλο 0-0 ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Ελλάδος.

Οι κυανέρυθροι είχαν την κατοχή της μπάλας, δημιούργησαν πολλές τελικές ενέργειες, όμως δεν κατάφεραν να βάλουν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη.

Η αστοχία και η... φλυαρία που υπήρχε σε αρκετές περιπτώσεις στην επίθεση ήταν σημαντικά στοιχεία για να μην έρθει το "τρίποντο".

Δίκαια διαμρτύρεται ο Πανιώνιος για την φάση του 40', όπου ο Μεντί έσπρωξε πεντακάθαρα με τα δύο χέρια τον Ενγκόγκ μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή, Πολημά, να μην υποδεικνύει το πέναλτι!

Το παιχνίδι

Στα πρώτα 45 λεπτά ο Πανιώνιος ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας την συντριπτική κατοχή της μπάλας και προσπαθώντας να βρει διαδρόμους για να ανοίξει το σκορ.

Ενγκόγκ, Καθάριος και Μασούρας ήταν οι πιο δραστήριοι παίκτες του Ιστορικού στο επιθετικό κομμάτι, ενώ ανέβαιναν αρκετές φορές από τα πλάγια οι δύο μπακ (Τασουλής, Βλάχος).

Στο 19’ ο Ενγκόγκ πήρε την πάσα του Μασούντ μέσα στην περιοχή, όμως το σουτ που έκανε το μπλόκαρε ο Ναμάσκο.

Ακλούθησαν κι άλλες τελικές ενέργειες με τους Μασούρα, Ενγκόγκ, όμως δεν προκάλεσαν έντονη ανησυχία στον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού.

Στο 25’ έφτασε στην περιοχή του Πανιωνίου με αξιώσεις ο Λεβαδειακός, όταν το του Ζεζίνιο κόντραρε σε σώματα και το νέο σουτ του Γιακουμάκη έφυγε άουτ.

Από το επόμενο λεπτό ξανά ο Ιστορικός ανέλαβε την επιθετική πρωτοβουλία. Στο 31’ ένα σουτ του Τασουλή πέρασε άουτ και στο 31’ ο Ενγκόγκ με δυσκολία έκανε την κεφαλιά, όμως ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων μπλόκαρε την μπάλα.

Τρία λεπτά αργότερα (35’) οι παίκτες του Μιλόγεβιτς έφτασν ακόμη πιο κον΄τα στο γκολ. Ο Βλάχος γύρισε ωραία την μπάλα στο ημικύκλιο της περιοχής, με τον Καθάριο να κάνει στην κίνηση ένα όμορφο πλασέ, όμως η μπάλα δεν του έκανε τη χάρη και πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Στο 40’ ήρθε η φάση που «ξεσήκωσε» τη Νέα Σμύρνη. O Μεντί του Λεβαδειακού άπλωσε τα χέρια και έσπρωξε μέσα στην περιοχή τον Ενγκόγκ ,με τον Πολημά (διαιτητής) να μην καταλογίζει την ξεκάθαρη παράβαση και φυσικά το πέναλτι!

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως έκλεισε και το πρώτο, καθώς μέσα σε έξι λεπτά ο Πανιώνιος δημιούργησε δύο τελικές ενέργειες. Αρχικά η κεφαλιά του Μασούντ πέρασε άουτ, ενώ και το σουτ του Μασούρα εν συνεχεία είχε την ίδια κατάληξη.

Στο 57΄οι κυανέρυθροι κέρδισαν φάουλ έξω από την περιοχή, ο Οικόνομου ανέλαβε να το εκτελέσει, όμως το σουτ ήταν αδύναμο και μπλόκαρε στην γωνία του ο Ναμάσκο.

Δύο λεπτά αργότερα ο Οικονόμου με κεφαλιά σκόραρε, μετά από εκτέλεση φάου΄, όμως υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ και το γκολ ακυρώθηκε.

Η συνεχής πίεση του Πανιωνίου συνεχίστηκε και στο 61’ έχασε νέα καλή ευκαιρία. Μετά από σέντρα του Αντωνιάδη, ο Μπεν έκανε το σουτ, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 67΄δοκίμασε το πόδι του από μακρινή απόσταση ο Κρητικός, η μπάλα πήρε τροχιά προς την εστία, με τον Ναμάσκο να μπλοκάρει.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν το μυαλό τους στα αμυντικά τους καθήκοντα, ο Πανιώνιος προσπαθούσε να πετύχει το γκολ, όμως στο τέλος κάτι «στράβωνε».

Στο 73’ μετά από σέντρα του Μπεν, ο Πατσατζόγλου έκανε την κεφαλιά, χωρίς να στείλει όμως την μπάλα στην εστία.

Τα επόμενα λεπτά βρήκαν τον ρυθμό να πέφτει, με τον Πανιώνιο να βγάζει κάποια σημάδια κούρασης και τον Λεβαδειακό να κρατάει λίγο παραπάνω την μπάλα στα πόδια του,

Σε δύο λεπτά, όμως, οι κυανέρυθροι έβγαλαν δύο καλές τελικές ενέργειες. Αρχικά στο 80’ ο Σιώπης έκανε ένα συρτό σουτ έξω από την περιοχή, με τον Νταμάσκο να μπλοκάρει και στο επόμενο λεπτό το νέο σουτ του Μασούρα και πάλι είχε την ίδια κατάληξη.

Τα τελευταία λεπτά βρήκαν τον Πανιώνιο να κάνει την τελευταία του προσπάθεια για να βάλει το γκολ και στο 92 χάθηκε μεγάλη ευκαιρία. Ο Ενγκόγκ τροφοδότησε τον Ανσαριφάρντ, εκείνος έχει δίπλα του τον Μπεν, αλλά αντί να του δώσει την μπάλα πήγε μόνος του και την έχασε. Δεν κατάφερε ούτε πλασέ να κάνει, καθώς τον πρόλαβε ο Μουλόπουλος.

Μάλιστα, στην επόμενη φάση ο Λεβαδειακός λίγο έλειψε να τιμωρήσει τον Πανιώνιο. Ο Σίλβα έκανε ωραία κοφτή ντρίμπλα στον Αντωνιάδη, αλλά ο Γιαννιώτης βγήκε γρήγορα και απέκρουσε το πλασέ του.

Έτσι, το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννιώτης, Βλάχος, Πατσατζόγλου, Οικονόμου, Τασουλής (60’ Αντωνιάδξης), Σιώπης, Κρητικός, Μασούρας, Καθάριος (73’ Καρίμ), Μασούντ (60’ Μπεν), Ενκόνγκ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Ναμάσκο, Τριποτσέρης, Μεντί, Μαχαίρας, Μουλόπουλος, Καλτσάς (65’ Τόπι), Καραχάλιος (16’ Γιακουμάκης), Σίλβα, Καραμπουέ (65’ Παππάς), Ζεζίνιο, Βασιλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια