Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νίκη για... πρόκριση!

Να κάνει το πρώτο και καθοριστικό βήμα για την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου θα επιδιώξει ο Πανιώνιος στο σημερινό (26/10,...

Να κάνει το πρώτο και καθοριστικό βήμα για την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου θα επιδιώξει ο Πανιώνιος στο σημερινό (26/10,15:00) παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στη Νέα Σμύρνη.

Στην "μάχη" του πρωταθλήματος ρίχνεται ο Ιστορικός, όπου υποδέχεται τον σύλλογο της Λιβαδειάς, με στόχο τη νίκη.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς άφησε εκτός αποστολής τον Σπύρο Ρισβάνη, αλλά και τον Παναγιώτη Κόρμπο, ώστε να πάρουν ανάσες ξεκούρασης. Επίσης, εκτός έμειναν οι τραυματίες Ολαϊτάν, Γκιοατά, ενώ αντίθετα στην 20μελη αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι νεαροί Κερασίδης και Βουκελάτος.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα που αναμένεται να δούμε στη Νέα Σμύρνη,αυτή αναμένεται να αποτελείται από τους: Θεοδωρόπουλο, Αργυρόπουλο, Πατσατζόγλου, Οικονόμου, Τασουλή, Κρητικό, Σιώπη, Μασούρα, Μπεν, Μασούντ, Ανσαριφάρντ.

Αρκετό χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει και ο Ενγκογκ, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε για πρώτη φορά και τον Σαββίδη.

Η αποστολή της ομάδας: Τασουλής, Πατσατζόγλου, Οικονόμου, Βουκελάτος, Κρητικός, Φούντας, Ανσαριφάρντ, Κερασίδης, Θεοδωρόπουλος, Bλάχος, Αντωνιάδης, Μασούρας, Αργυρόπουλος, Σιώπης, Γιαννιώτης, Ενγκόγκ, Σαββίδης, Καθάριος, Σοτζέι, Μπεν.

** Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής για τις τέσσερις κίτρινες κάρτες ο Ρισβάνης. Αυτό το ματς είναι το τελευταίο χρονικά στο οποίο μπορούσε να δηλωθεί και ο Μιλόγεβιτς το επέλεξε, ώστε να υπάρχει το ενδεχόμενο να έχει επιστρέψει ο Γκιοατά.

Δεν υπάρχουν σχόλια