Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Του έδωσε το... δικαίωμα!

Ο Πανιώνιος δεν μετουσίωσε την ανωτερότητα του στη Λάρισα σε νίκη και έδωσε το... δικαίωμα στον Καλογερόπουλο να κάνει τα δικά του! Οι...

Ο Πανιώνιος δεν μετουσίωσε την ανωτερότητα του στη Λάρισα σε νίκη και έδωσε το... δικαίωμα στον Καλογερόπουλο να κάνει τα δικά του!

Οι κυανέρυθροι ήταν σαφώς η ποιοτικότερη ομάδα στο "AEL FC Arena", είχε συντριπτικά την κατοχή της μπάλας (61%), είχε 14 τελικές προσπάθειες ενώ η ΑΕΛ μόλις 4, ωστόσο δεν κατάφεραν να πετύχουν ούτε γκολ, ούτε να πάρουν κάτι από το παιχνίδι!

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς ήταν φλύαρη και φυσικά αν δεν σκοράρεις, δεν κερδίζεις!

Δεν μπορούμε να μην σταθούμε, όμως, και στις διαιτητικές... ατασθαλίες του Καλογερόπουλου.

Σε δύο κρίσιμες φάσεις, που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα, αποφάσεις του Έλληνα διαιτητή ήταν λανθασμένες. Φυσικά, αδικημένος από τις εν λόγω αποφάσεις ήταν ο Πανιώνιος (τι έκπληξη...).

Αρχικά στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ουρτάδο έκανε ένα αντιαθλητικό μαρκάρισμα και με τα δύο πόδια στον Φούντα, με τον παίκτη του Πανιωνίου να αντιδράει ναι με έντονα, αλλά χωρίς να σπρώξει ή χτυπήσει τον αντίπαλο του. Ο Καλογερόπουλος λανθασμένα αποφάσισε να δώσει κόκκινη κάρτα και στους δύο ποδοσφαιριστές. Ο Ουρτάδο σωστά αποβλήθηκε, καθώς το μαρκάρισμα ήταν πάρα πολύ δυνατό. Η αποβολή του Φούντα, όμως, τουλάχιστον υπερβολική μπορεί να θεωρηθεί...

Αν η Λάρισα, όπως θα έπρεπε, συνέχιζε με παίκτη λιγότερο, τότε δύσκολα θα είχαμε το ίδιο αποτέλεσμα...

Η δεύτερη φάση είναι αυτή του 81ου λεπτού, όπου δόθηκε φάουλ για χέρι του Οικονόμου και έτσι ήρθε το 2-0 για την ΑΕΛ.

Η μπάλα βρήκε στο χέρι του αμυντικού του Πανιωνίου, όμως πρώτα ο επιθετικός της Λάρισας ακούμπησε την μπάλα με το χέρι και της έδωσε τροχιά προς τον Οικονόμου. Ο διαιτητής είδε μόνο το δεύτερο χέρι, αυτό του παίκτη του Ιστορικού!

Κακά τα ψέμματα. Ο ανώτερος Πανιώνιος έπρεπε να έχει καθαρίσει το παιχνίδι, να μετουσιώσει τις ευκαιρίες του σε γκολ και να μην αφήσει τον Καλογερόπουλο και τον κάθε Καλογερόπουλο να κάνει τα δικά του...

Σε αυτό το ματς έδωσε το δικαίωμα ο Πανιώνιος και από την μεριά του ο διαιτητής του αγώνα με τις εν λόγω αποφάσεις του αποτελείωσε την ομάδα!

-Δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια