Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήττα στις λεπτομέρειες...

Σε ένα δυνατό παιχνίδι που έγινε στο Ρέντη οι Έφηβοι του Πανιωνίου ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες με 2-1 από τον γηπεδούχο Ολυμπιακό. Η ομ...

Σε ένα δυνατό παιχνίδι που έγινε στο Ρέντη οι Έφηβοι του Πανιωνίου ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες με 2-1 από τον γηπεδούχο Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Κουζινού στάθηκε πολύ καλά απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, ωστόσο στις λεπτομέρειες έχασε τον βαθμό της ισοπαλίας

Ο Ντουμάνης με πλασέ μέσα από την περιοχή στο 25’ άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό, όμως ο Πανιώνιος κατάφερε να αντιδράσει και να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 35’ με το πέναλτι του Ζώτου.

Τελικά οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με εύστοχο πέναλτι του Βοΐλη στο 68’ (2-1), φάση στην οποία αποβλήθηκε ο Μίκο του Πανιωνίου για χέρι.

Αυτό τέρμα και φυσικά το γεγονός πως ο Πανιώνιος συνέχισε το ματς με παίκτη λιγότερο δυσκόλεψαν τα πράγματα για τους κυανέρυθρους, οι οποίοι κρατούν την εμφάνιση ενόψει της συνέχειας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Μαργαρίτης (55’ Κακάμης), Γαλούπης, Παπαδόπουλος, Γκοτζαμανίδης, Παπαγεωργίου (85’ Σταυρόπουλος), Ντουμάνης (77’ Γούσσιας), Φυτόπουλος (55’ Οικονομίκος), Βοΐλης, Κατσούκης, Τσιριγώτης (60’ Μπέκος).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Τζήνας, Ιωαννίδης (75’ Πάτσης), Κορακιανίτης, Καμπουρούδης, Μίκο, Αντζέλι, Τσερέκοφ (75’ Δαυίδης), Σωτηρόπουλος (46’ Καμαριάρης), Μαχαίρας, Ζώτος (71’ Πολυμερόπουλος), Καλαμάρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια