Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ενημέρωση για τα έργα στο γήπεδο

Σε ενημερωτικό δελτίο για τα βελτιωτικά έργα που γίνονται στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης προχώρησε η ΠΑΕ Πανιώνιος. Αναλυτικά: "Σε ...

Σε ενημερωτικό δελτίο για τα βελτιωτικά έργα που γίνονται στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης προχώρησε η ΠΑΕ Πανιώνιος.

Αναλυτικά:

"Σε εργοτάξιο έχει μετατραπεί το τελευταίο διάστημα το γήπεδο του Πανιωνίου. Πρόθεση των ανθρώπων της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι να παρουσιάσουν με την έναρξη της νέας περιόδου, ένα εντελώς ανανεωμένο και σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες, στάδιο.

Στο πλαίσιο αυτό, οι αλλαγές που γίνονται είναι εντυπωσιακές. Ηδη τα αποδυτήρια έχουν αλλάξει ριζικά μορφή. Αυτά των γηπεδούχων έχουν μεγαλώσει προκειμένου να εξυπηρετούν την ομάδα στην καθημερινότητά τους, ενώ και οι φιλοξενούμενοι από φέτος στην Νέα Σμύρνη θα απολαμβάνουν περισσότερες παροχές.

Ο εκάστοτε φιλοξενούμενος προπονητής θα έχει το δικό του γραφείο, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τους παρατηρητές των αγώνων. Ανακαίνιση έγινε και στα αποδυτήρια των διαιτητών, ενώ εντυπωσιακή είναι και η νέα αίθουσα ελέγχου ντόπινγκ.

Για να δημιουργηθεί ο χώρος για όλα αυτά, μεταφέρθηκε η αίθουσα Τύπου στο χώρο όπου βρίσκονταν τα γραφεία της ΠΑΕ πριν μεταφερθούν σε υπερσύγχρονο κτήριο της Νέας Σμύρνης.
Η νέα υπερσύγχρονη αίθουσα Τύπου μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μέχρι και 40 δημοσιογράφων, ενώ φυσικά ανάλογες είναι και οι παροχές που θα έχουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί. Ταυτόχρονα βρίσκεται σε εξέλιξη και η ριζική ανακαίνιση των δημοσιογραφικών θεωρείων.

Στους χώρους τώρα που απευθύνονται στους οπαδούς της ομάδας, σε όλες τις θύρες έχει γίνει ριζική ανακατασκευή στις τουαλέτες κάθε θύρας. Παράλληλα εκεί όπου δεν υπήρχαν, δημιουργούνται και γυναικείες τουαλέτες.
Σε κάθε θύρα γίνεται συντήρηση του φωτισμού για την ασφάλεια των θεατών. Μεταξύ των άλλων ενεργειών των ανθρώπων της ομάδας είναι και η αλλαγή (όπου χρειάζονταν) και η συντήρηση στα καθίσματα τόσο της θύρας των επισήμων, όσο και στις υπόλοιπες. Εικόνα θα αλλάξει και η αίθουσα VIP «Ν. Πετζαρόπουλος» όπου και εκεί γίνεται η απαραίτητη ανακαίνιση.

Τέλος, γίνονται ενέργειες και για την καλύτερη απόδοση του φωτισμού του σταδίου, σύμφωνα και με τις ανάγκες για την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων.

Οι άνθρωποι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ εκφράζουν την σιγουριά τους ότι μέχρι το ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος θα είναι τα πάντα έτοιμα και το αποτέλεσμα θα ενθουσιάσει τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος πλέον θα μπορεί να απολαμβάνει τα παιχνίδια".

***Δείτε ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ του panionianea.gr, το οποίο είχε δημοσιευθεί στις 25/06/16.

Δεν υπάρχουν σχόλια