Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αναλυτικά οι βελτιώσεις στο γήπεδο...

Η διοίκηση της ΠΑΕ, όπως σας έχουμε ήδη αναφέρει, έχει ξεκινήσει βελτιωτικά έργα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Πάμε να δούμε ποια είναι αυ...

Η διοίκηση της ΠΑΕ, όπως σας έχουμε ήδη αναφέρει, έχει ξεκινήσει βελτιωτικά έργα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά πιο αναλυτικά....

Ξεκινάμε από τα αποδυτήρια, τα οποίο φτιάχνονται και γίνονται μεγαλύτερα. Θα περιλαμβάνουν αρκετές ανέσεις για τους αθλητές, όπως αίθουσα μασάζ, σάουνα, τζακούζι, καινούργια μπάνια και μεγαλύτερη αίθουσα αποδυτηρίων.

Επίσης γίνονται εργασίες τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων, αλλά δημιουργείται και ξεχωριστό δωμάτιο για τον προπονητή της φιλοξενούμενης ομάδας.

Παράλληλα, φτιάχνεται ιατρείο ξεχωριστό και αίθουσα ντόπινγκ κοντρόλ.

Η συνέντευξη Τύπου, η οποία είναι σχεδόν έτοιμη, θα στεγαστεί στα παλιά γραφεία της ΠΑΕ, απέναντι από την αίθουσα Ν. Πετζαρόπουλος.

Οι τουαλέτες βάφτηκαν και έγιναν και τουαλετες για τις γυναικες. Επίσης οι τουαλέτες στις θύρες 2-3 βάφτηκαν και θα καθαριστούν, απολυμανθούν, όπως επίσης και ο φωτισμός σε αυτές τις θύρες θα αλλάξει.

Στις θύρες 2-3 χρησιμοποιείται τσιμεντόχρωμα για να πάρει ενέσεις το γήπεδο, όπως και στην θύρα 1, για την οποία οι άνθρωποι της ΠΑΕ θα προσπαθήσουν να πάρουν άδεια φέτος.

Βάφονται όλα τα κάγκελα του γηπέδου, αλλά και τα μπούθ όπου γίνονται και κάποιες σημαντικές εργασίες. Επίσης, βάφονται οι καρέκλες στις θύρες 4-5-6.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ, τέλος, ψάχνουν να βρουν κάποια λεφτά ή χορηγία για να αντικατασταθεί το σκέπαστρο του γηπέδου.

Σκεπτικό της ΠΑΕ είναι κάθε Καλοκαίρι να γίνονται κάποιες σημαντικές εργασίες, ώστε σε λίγα χρόνια το γήπεδο της Νέας Σμύρνης να αλλάξει - προς το καλύτερο- πρόσωπο!

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια