Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προτάθηκε και ο Ουσέρο!

Ο Φερνάντο Ουσέρο προτάθηκε στον Πανιώνιο, σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr . Αρκετά είναι τα ονόματα ποδοσφαιριστών που έχ...

Ο Φερνάντο Ουσέρο προτάθηκε στον Πανιώνιο, σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr.

Αρκετά είναι τα ονόματα ποδοσφαιριστών που έχουν προταθεί στον Πανιώνιο -ενόψει της μεταγραφικής περιόδου- και ένα από τα τελευταία που προστέθηκε στην... λίστα είναι αυτό του Φερνάντο Ουσέρο.

Ο έμπειρος χαφ πραγματοποίησε μία "γεμάτη" χρονιά με την φανέλα του Ατρόμήτου στην Σούπερ Λιγκ, καθώς μέτρησε 36 συμμετοχές και δύο γκολ.

Πριν από λίγες ημέρες ο ποδοσφαιριστής αποχώρησε από τον σύλλογο του Περιστερίου και η περίπτωση του προτάθηκε στους κυανέρυθρους, με τους ανθρώπους του Ιστορικού να εξετάζουν το ενδεχόμενο απόκτησης του.

Ο Ουσέρο έχει πολύ μεγάλη εμπειρία από το ισπανικό, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς έχει αγωνιστεί -μεταξύ άλλων- σε Μάλαγα, Έλτσε, Κόρδομπα, Αλκορκόν, Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο, ενώ έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αρνητικό σημείο του ποδοσφαιριστή είναι η ηλικία του (32), αφού -όπως έχουμε αναφέρει ξανά- στον Πανιώνιο επιθυμούν να αποκτήσουν κυρίως παίκτες έως 30 χρονών, εκτός φυσικά από εξαιρετικές περιπτώσεις.

Όπως και να έχει το όνομα του Ουσέρο έχει προταθεί και στη Νέα Σμύρνη μελετούν με ενδιαφέρον την περίπτωση του.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια