Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνια γιορτή με νίκη!

Με νίκη "σφράγισε" την παρουσία του στα play off ο Ιστορικός, επικρατώντας με 1-0 της ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη, σε ένα παιχνίδι όπο...


Με νίκη "σφράγισε" την παρουσία του στα play off ο Ιστορικός, επικρατώντας με 1-0 της ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη, σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα πραγματοποίησε την φιέστα της για την φετινή άκρως επιτυχημένη σεζόν.

Ο Πανιώνιος ήταν ανώτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα από τους φιλοξενούμενους και με γκολ του Μασούρα από το πρώτο ημίχρονο πέτυχε τη νίκη.

Η Νέα Σμύρνη ντύθηκε στα κυανέρυθρα από νωρίς, με την διοίκηση του συλλόγου να προσφέρει σε όλο τον κόσμο μπλουζάκια, τα οποία έγραφαν «…μας πήρες τα μυαλά ρε Πανιώνιε», ενώ εκατοντάδες κόκκινα και μπλε μπαλόνια αφέθηκαν στον ουρανό λίγο πριν την σέντρα του αγώνα. Στο τέλος του αγώνα ο ουρανός γέμισε πολύχρωμα πυροτεχνήματα.

Φίλαθλοι, ομάδα και διοίκηση πανηγύρισαν όλοι μαζί για την φετινή εκπληκτική χρονιά του συλλόγου.

To παιχνίδι

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ξεκίνησε πιο δυνατά στο παιχνίδι και σε διάστημα τριών λεπτών πραγματοποίησε τρεις ευκαιρίες.

Αρχικά στο 14’ ο Βιγιάλμπα δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή, υποχρεώνοντας τον Μπαρόχα να διώξει με δυσκολία στην δεξιά του γωνία.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ήταν η σειρά του Σιώπη να κάνει ένα σουτ, με την μπάλα όμως να περνάει άουτ.

Η καλύτερη κυανέρυθρη στιγμή ήρθε στο 17’. Ο Μπαργκάν έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, με την μπάλα όμως να κοντράρει σε πόδι παίκτης της ΑΕΚ και να περνάει λίγο κόρνερ.

Η πρώτη επιθετική ενέργεια για τους φιλοξενούμενους πραγματοποιήθηκε στο 21’. Ο Μπουονανότε έκανε μονοκόματο σουτ, μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Ο Ιστορικός απείλησε εκ νέου στο 30ο λεπτό, όταν ο Μασούρας μέσα από την περιοχή έκανε ένα συρτό σουτ, με την μπάλα να βρίσκει στα εξωτερικά δίχτυα.

Η ανωτερότητα του Ιστορικού απέφερε… καρπούς στο 41’. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μασούρας πήρε την κεφαλιά και άνοιξε το σκορ για τον Πανιώνιο.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Αρχικά στο 48’ ο Χαλκιαδάκης έκανε μια επέλαση από τον άξονα και αφού απέφυγε δυο αντιπάλους, έκανε το σουτ που απέκρουσε με υπερένταση ο Μπαρόχα! Στη συνέχεια της φάσης, ο Μπαργκάν σούταρε δυνατά, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ!

Στο επόμενο λεπτό «απάντησε» η ΑΕΚ. Ο Αραβίδης μπήκε από δεξιά στην περιοχή κι έπιασε ένα πλάγιο συρτό σουτ, αλλά ο Γιαννιώτης βρήκε όσο χρειαζόταν την μπάλα για να χτυπήσει εκείνη στο δοκάρι και να απομακρυνθεί.

Η ομάδα του Ουζουνίδη συνέχισε, πάντως, να ελέγχει το παιχνίδι και στο 61’ είχε μία καλή στιγμή με τον Μασούρα. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, μετά από πάσα του Μπαργκάν, έκανε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με τον Μπαρόχα όμως να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μπαργκάν έκανε ατομική ενέργεια και σουτ, με την μπάλα να κοντράρει όμως και να περνάει κόρνερ.

Οι κυανέρυθροι συνέχισαν σε επιθετικούς ρυθμούς και στο 69’ είχαν μία ακόμη καλή στιγμή. Ο Μασούρας μπήκε όμορφα στην περιοχή έκανε και το σουτ, όμως ξανά η μπάλα βρήκε σε πόδια αμυντικών της ΑΕΚ.

Στη συνέχεια, ο Πανιώνιος χωρίς προβλήματα δεν αντιμετώπιζε ιδιαίτερα προβλήματα από τον αντίπαλο του, αντιθέτως με καλές αντεπιθέσεις προσπαθούσε να δημιουργήσει κινδύνους.

To τέλος του αγώνα βρήκε άπαντες στη Νέα Σμύρνη μία αγκαλιά, πανηγυρίζοντας την φετινή εξαιρετική σεζόν του συλλόγου!!!

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γιαννιώτης, Αργυρόπουλος, Οικονόμου, Ρισβάνης (70’ Πατσατζόγλου), Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας, Χαλκιαδάκης (85’ Πινιώτης), Μπαργκάν, Βιγιάλμπα (65’ Ποζατζίδης)

ΑΕΚ (Νίκος Παναγιωτάρας): Μπαρόχα, Μπακάκης (85’ Βλαχομήτρος), Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Κορδέρο, Σουκουλίνι (46’ Γαλανόπουλος), Πλατέλλας (67’ Βασιλαντονώπουλος), Μπουονανότε, Μπαρμπόσα, Αραβίδης

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια