Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έντονες αποδοκιμασίες στον Αραβίδη!

Έντονες ήταν οι αποδοκιμασίες που δέχτηκε ο Χρήστος Αραβίδης από τους οπαδούς του Πανιωνίου. Από τον κόσμο του Ιστορικού τα... άκου...

Έντονες ήταν οι αποδοκιμασίες που δέχτηκε ο Χρήστος Αραβίδης από τους οπαδούς του Πανιωνίου.

Από τον κόσμο του Ιστορικού τα... άκουσε ο Αραβίδης από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Ο Έλληνας επιθετικός έγινε το "κόκκινο πανί" για την κυανέρυθρη εξέδρα, καθώς θυμίζουμε πως ο παίκτης δεν είχε βοηθήσει την ομάδα, στο θέμα με την οφειλή που είχε ο σύλλογος προς το πρόσωπο του.

Ο 29χρονος επιθετικός δεν είχε δεχτεί τον διακανονισμό που του είχαν προτείνει οι κυανέρυθροι, ώστε να πάρει τα λεφτά του σε δόσεις. Αντιθέτως, είχε απαιτήσει να του δοθεί όλο το ποσό κατευθείαν, μη δεχόμενος να βοηθήσει τον Πανιώνιο σε αυτή την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται και φυσικά αδιαφορώντας για την ενδεχόμενη τιμωρία που θα επιβαλλόταν τότε στην ομάδα.

Η συγκεκριμένη συμπεριφορά απέναντι στην ομάδα που δύο φορές τον έφερε στην επιφάνεια του ελληνικού ποδοσφαίρου (την πρώτη φορά τον είχε αποκτηθεί από τον Ακράτητο και την δεύτερη από την Δόξα Δράμας) δεν τιμάει πραγματικά καθόλου τον Αραβίδη.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια