Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πέρασε από το Παγκρήτιο με Καραμάνο

Ένα γκολ του Καραμάνου ήταν αρκετό για να πάρει ο Ιστορικός την εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί του Εργοτέλη, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομά...

Ένα γκολ του Καραμάνου ήταν αρκετό για να πάρει ο Ιστορικός την εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί του Εργοτέλη, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για την φάση των "16" του Κυπέλλου.

Ο Πανιώνιος έφυγε νικητής από το Παγκρήτιο και έκανε το καθοριστικό βήμα για να πάρει το εισιτήριο πρόκρισης για την φάση των "8" του θεσμού.

Σκόρερ χρίστηκε ο Τάσος Καραμάνος στο 17ο λεπτό. Ο επιθετικός του Ιστορικού, μετά από κόρνερ του Βιγιάλμπα, πήρε την κοντινή κεφαλιά και έδωσε τη νίκη στην ομάδα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος θα μπορούσε να έχει πετύχει κι άλλο τέρμα. Οι ενέργειες των Χαλκιαδάκη, Καραμάνου και Βιγιάλμπα δεν απέφεραν καρπούς, ενώ το καλό σουτ του Μπακασέτα στο 42' σταμάτησε στο δοκάρι.

Στην "επανάληψη" ο Εργοτέλης ισορρόπησε το παιχνίδι, έκανε κάποιες προσπάθειες για να ισοφαρίσει, όμως δεν άλλαξε κάτι έως το φινάλε, με το 0-1 να είναι το τελικό σορ.

Με αυτή τη νίκη ο Πανιώνιος έκανε το πρώτο και καθοριστικό βήμα, για να πάρει την πρόκριση στην φάση των "8" του Κυπέλλου!

Να σημειωθεί πως η ομάδα του Ουζουνίδη πριν από λιγότερο ένα μήνα είχε επικρατήσει ξανά του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο (1-2), εκείνη τη φορά για την φάση των ομίλων του θεσμού.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σταύρος Λαμπράκης): Αθανασίου, Ρέντζας, Πίτσος, Άλμπι, Κούτρης, Αυγενικού, Κούρτι, Φουκαράκης, Δωματάς (22' Κυριακόπουλος), Μάνος, Γαρεφαλάκης (83' Καμαρά).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης, Καθάριος, Μπακασέτας (63' Ανσαριφάρντ), Χαλκιαδάκης (87' Κόρμπος), Βιγιάλμπα (63' Μασούρας), Καραμάνος.

Διαιτητής: Σελίμος (Λακωνίας)
Βοηθοί: Αναστόπουλος (Αρκαδίας), Σταθόπουλος (Ηλείας)
4ος: Γιαννουλάκης (Χανίων)

Κίτρινες: 76' Άλμπι - 13' Βιγιάλμπα, 55' Μπακασέτας, 70' Καθάριος, 83' Τασουλής, 90'+3 Αργυρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια