Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου»

Για το εκτός έδρας 1-0 του Ιστορικού επί του Εργοτέλη, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για την φάση των "16"' του Κυπέλλο...

Για το εκτός έδρας 1-0 του Ιστορικού επί του Εργοτέλη, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για την φάση των "16"' του Κυπέλλου μίλησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Αρχικά είπε: «Όπως έγινε και στο προηγούμενο παιχνίδι, χωρίς να είμαστε καλύτεροι κερδίσαμε λόγω κυρίως της εμπειρίας που διαθέτουμε ως ομάδα. Είχα πει στους παίκτες μου ότι ο Εργοτέλης είναι πολύ καλή ομάδα πάρα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και μπορεί να διεκδικήσει πράγματα σε κάθε αναμέτρηση που δίνει. Εμείς δεν ήμασταν καλοί τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά.

Δεν είχαμε καλά τελειώματα και ο Εργοτέλης θα μπορούσε να μας είχε βάλει γκολ με τις φάσεις που είχε. Κερδίσαμε σήμερα, αλλά θέλει σοβαρότητα το επόμενο παιχνίδι για να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση. Εύχομαι στο Σταύρο και τον Εργοτέλη να μπορέσουν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να τα καταφέρουν, αλλά για να τα καταφέρουν θα χρειαστεί να έχουν βοήθεια και διοικητικά. Αν βρεθούν οι λύσεις που χρειάζονται, τότε αγωνιστικά δεν θα έχει πρόβλημα να πετύχει τους στόχους που έχει».

Ερωτηθείς για την ομάδα του και το αν χρειάζεται μεταγραφές, απάντησε: «Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, χρειαζόμαστε όμως και κάποιους παίκτες σε ορισμένες θέσεις. Αν σε κάποιες θέσεις γίνουν οι κατάλληλες προσθήκες τότε μπορούμε να κάνουμε ένα καλό δεύτερο γύρο».

Από τους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου στη συνέντευξη τύπου βρέθηκε ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος, ο οποίος είπε: «Συγχαρητήρια στον Εργοτέλη για την προσπάθεια που κάνει. Δεν φάνηκαν τα προβλήματά που αντιμετωπίζει. Εμείς μπορούσαμε να πετύχουμε και ένα δεύτερο γκολ, αλλά δεν το καταφέραμε και ο Εργοτέλης μας πίεσε, αντέξαμε όμως στην πίεση. Πήραμε ένα καλό σκορ, αλλά έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι για να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση».

Δεν υπάρχουν σχόλια