Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μητρόπουλος: «Ψηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε»

Για το εντός έδρας ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Πανθρακικό μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr ο Παύλος Μητρόπουλος. Συνέντευξη στον Γ...

Για το εντός έδρας ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Πανθρακικό μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr ο Παύλος Μητρόπουλος.

Συνέντευξη στον Γιώργο Καρμίρη

Ο 25χρονος ανασταλτικός μέσος, ο οποίος επέστρεψε στην αρχική ενδεκάδα στο ματς με τους Θρακιώτες, τόνισε πως το γκολ στις καθυστερήσεις έφερε απογοήτευση στην ομάδα, ωστόσο στον Πανιώνιο σηκώνουν ψηλά το κεφάλι και συγκεντρώνονται στο επόμενο ματς με τον Παναιτωλικό.

Παράλληλα, τόνισε πως ο Ιστορικός έχει περιθώρια βελτίωσης και όταν όλοι οι παίκτες φτάσουν στο 100% η εικόνα θα είναι καλύτερη.

Τέλος, αναφέρθηκε τόσο στον ίδιο και το γεγονός πως βρέθηκε στο αρχικό σχήμα, για πρώτη φορά φέτος, όσο και στον κόσμο από τον οποίο ζήτησε υπομονή και να σταθεί στο πλευρό των κυανέρυθρων.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Παύλου Μητρόπουλου στα panionianea.gr:

-Παύλο μία αδράνεια στις καθυστερήσεις στέρησε από την ομάδα τη νίκη με τον Πανθρακικό...

«Δυστυχώς έτσι είναι τo ποδόσφαιρο. Ένα γκολ τα αλλάζει όλα και φέρνει πικρία και στενοχώρια. Αλλά όπως λέει και ο προπονητής μας ψηλά το κεφάλι και βλέπουμε το επόμενο ματς. Έτσι πρέπει. Η ομάδα έχει σίγουρα πάρα πολλά περιθώρια βελτίωσης και όταν έρθουν και όλοι οι παίκτες στο 100% όλα θα είναι καλύτερα. Ξέρω ότι ο κόσμος είναι στενοχωρημένος, αλλά τον θέλουμε δίπλα μας».

-Ο αντίπαλος ουσιαστικά με μία φάση σκόραρε. Σας προβληματίζει αυτό;

«Ουσιαστικά η μοναδική φάση ήταν αυτή που δεχθήκαμε το γκολ, ενώ εμείς αντιθέτως είχαμε 2-3 ευκαιρίες να μεγαλώσουμε το σκορ. Δεν το κάναμε και μοιραία ισοφαριστήκαμε στο χειρότερο χρονικό διάστημα. Είπα και νωρίτερα έτσι είναι το ποδόσφαιρο, μαθαίνουμε από τα λάθη μας και συνεχίζουμε».

-Η ομάδα στο δεύτερο μέρος οπισθοχώρησε αρκετά. Για ποιο λόγο έγινε αυτό κατά τη γνώμη σου;

«Ασυναίσθητα μερικές φορές για να κρατήσεις το αποτέλεσμα οπισθοχωρείς. Σας λέω δεν είχαν κάνει ούτε μια φάση μέχρι το 93’. Σίγουρα έπρεπε να είχαμε κρατήσει την μπάλα περισσότερο».

-Επόμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Στόχος της ομάδας;

«Φυσικά και έρχονται δύσκολα παιχνίδια. Να είστε σίγουροι ότι η ομάδα θα βελτιώνεται. Στόχος είναι μια καλή εμφάνιση και σίγουρα ένα θετικό αποτέλεσμα»

-Επιστροφή για σένα στην ενδεκάδα, για πρώτη φορά φέτος…

«Εντάξει εγώ ήμουν έτοιμος για όταν θα μ χρησιμοποιούσε ο κύριος Ουζουνίδης. Είμαι τρία χρόνια στην ομάδα και ποτέ δεν ήταν εύκολα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ξέρω ποιος είμαι και πως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και αυτό θα κάνω μέχρι τέλους για να πετύχει ο Πανιώνιος τους στόχους του»

-Κάτι που θα ήθελες να προσθέσεις; 

«Ο κόσμος να έχει υπομονή πάρα την στενοχώρια που έχει για το αποτέλεσμα με τον Πανθρακικό. Έχουμε 7 βαθμούς σε 5 ματς, με ένα πρόγραμμα βουνό».

Δεν υπάρχουν σχόλια