Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μεγάλη η ζήτηση για τα εισιτήρια

Ιδιαίτερα μεγάλη είναι η ζήτηση των εισιτηρίων της εντός έδρας αναμέτρησης του Ιστορικού με τον Παναθηναϊκό (12/09, 20:30). Οι φίλαθλο...

Ιδιαίτερα μεγάλη είναι η ζήτηση των εισιτηρίων της εντός έδρας αναμέτρησης του Ιστορικού με τον Παναθηναϊκό (12/09, 20:30).

Οι φίλαθλοι του Πανιωνίου έχουν μεγάλη "δίψα" για να δουν για πρώτη φορά φέτος από κοντά την ομάδα σε επίσημο αγώνα και μάλιστα κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο όπως είναι ο Παναθηναϊκός.

Η προπώληση των εισιτηρίων για το κυριακάτικο παιχνίδι έχει ξεκινήσει από την Τετάρτη (09/09 και από τις πρώτες ώρες της διάθεσης τους ο κόσμος του Ιστορικού έδειξε έντονο ενδιαφέρον.

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, το γήπεδο της Νέας Σμύρνης αναμένεται να γεμίσει το βράδυ της Κυριακής και άπαντες στο κυανέρυθρο "στρατόπεδο" ευελπιστούν πως η ομάδα θα φτάσει σε μία ακόμη σημαντική νίκη. 

Υπενθυμίζουμε ότι η προπώληση γίνεται καθημερινά, με το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα να παραμένει ανοικτό μέχρι τις 20:00.

Επίσης, βάσει του νέου αθλητικού νόμου, απαραίτητα για την αγορά εισιτηρίου είναι η Αστυνομική Ταυτότητα, ο ΑΜΚΑ, το ΑΦΜ και η ΔΟΥ.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής

Θύρα 2: 10 ευρώ (παιδικό 5 ευρώ)
Θύρα 3: 5 ευρώ (μόνο με την επίδειξη κάρτα μέλους του συνδέσμου Πανθήρων)
Θύρες 4 και 7: 15 ευρώ (παιδικό 5 ευρώ)
Θύρα 5/6 Α και Γ: 25 ευρώ
Θύρα 5/6 Β: 50 ευρώ
VVIP: 70 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια