Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φιλική νίκη για τον Ιστορικό

Μία ακόμη φιλική νίκη πέτυχε ο Πανιώνιος, καθώς το Σάββατο (08,08) επικράτησε με 1-0 του Λεβαδειακού στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Η ομά...

Μία ακόμη φιλική νίκη πέτυχε ο Πανιώνιος, καθώς το Σάββατο (08,08) επικράτησε με 1-0 του Λεβαδειακού στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη σε ένα ακόμη ματς έδειξε καλή αμυντική λειτουργία, ενώ και επιθετικά -κυρίως- από τα πλάγια έγινε αρκετές φορές απειλητικός προς την εστία του αντιπάλου της.

Οι κυανέρυθροι μετά από τα πρώτα 15 λεπτά υπέβαλαν τον ρυθμό τους στον αγωνιστικό χώρο και με τον κεφάτο Μπουμάλ δημιουργούσε προϋποθέσεις για κάποιο γκολ.

Οι επιθετικές ενέργειες των Μπουμάλ, Μπακασέτα και Μητρόπουλου δεν είχαν ευτυχή κατάληξη.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Ιστορικός έγινε ακόμη πιο δραστήριος επιθετικά και στο 6' κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπουμάλ, ο Χατζηισαϊας έπιασε όμορφη κεφαλιά και έκανε το 1-0 για τον Πανιώνιο.

Σκορ που τελικά δεν άλλαξε ως το φινάλε του αγώνα, με τους κυανέρυθρους να διατηρούν και στα επόμενα λεπτά τον έλεγχο του ματς και τον Λεβαδειακό στα τελευταία 15 λεπτά να ανεβάζει την απόδοση του, χωρίς όμως να πετύχει τίποτα το ιδιαίτερο.

Η καλύτερη στιγμή των φιλοξενούμενων πραγματοποιήθηκε στο 67', με τον Ουόν να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, ένα γκολ όμως που δεν μέτρησε ως οφσάιντ.

Όπως είναι λογικό στα τελευταία 20 περίπου λεπτά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τις δύο ομάδες να πραγματοποιούν πολλές αλλαγές.

*Περίπου 400-500 φίλοι του Πανιωνίου βρέθηκαν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Διούδης, Βλάχος (60΄Αργυρόπουλος), Ποζατζίδης (60΄Τασουλής), Χατζηισαϊας (70' Πατσατζόγλου), Οικονόμου (60' Ρισβάνης), Κόρμπος (72' Γκέζος), Μητρόπουλος (60' Σιώπης), Μπακασέτας, Μπουμάλ (72' Παναγιωτόπουλος), Βιγιάλμπα (60'΄Καθάριος), Ντουρμισάι (46' Μασούρας)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Τσιντώτας, Παππάς, Τριποτσέρης (57' Ουόν), Κώτσιος (57' Μάγκας), Μιλιάζες, Ρομέου (57' Γιάκου), Στάθης (78' Αποστόλου), Μιλιοσάβλιεφ (57' Χατζηλάμπρος), Μάντζιος, Καψάσκης (78' Μπρούνο), Μίγκας (57' Μαχαίρας).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια