Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φιλικό με επιστροφή Πινιώτη

Η επιστροφή του Μιχαήλ Άγγελου Πινιώτη στην αγωνιστική δράση ήταν η σημαντική είδηση στο φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα που έδωσε...

Η επιστροφή του Μιχαήλ Άγγελου Πινιώτη στην αγωνιστική δράση ήταν η σημαντική είδηση στο φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα που έδωσε η Κ20 του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό.

Ο νεαρός αμυντικός του Ιστορικού είχε τραυματιστεί στις 26 Απριλίου στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα και εν συνεχεία αναγκάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Η απουσία του από τα γήπεδα κράτησε για τρεις μήνες, αφού ο αρχηγός της Κ20 επέστρεψε στην ενεργό δράση, σε παιχνίδι που συμπτωματικά ήταν κόντρα στον Ολυμπιακό (φιλικό).

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής πήρε χρόνο συμμετοχής και έδειξε πως είναι σε καλή κατάσταση και φυσικά θα είναι πανέτοιμος τη νέα σεζόν για να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του Δημήτρη Κοροπούλη.

Για την ιστορία, το αποτέλεσμα του φιλικού που διεξήχθη στο Ρέντη,ήταν 4-2 για τον γηπεδούχο Ολυμπιακό. Σκόρερ για τον Πανιώνιο χρίστηκαν οι Πολυχρονιάδης, Πλουμής.


Δεν υπάρχουν σχόλια