Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Άντεξε για ένα ημίχρονο...

Την ήττα με 79-46 γνώρισε στο κλειστό της Αρτάκης ο Πανιώνιος από τον Παναθηναϊκό για την 22η αγωνιστική της Basket League. Η ομάδα του...

Την ήττα με 79-46 γνώρισε στο κλειστό της Αρτάκης ο Πανιώνιος από τον Παναθηναϊκό για την 22η αγωνιστική της Basket League.

Η ομάδα του Χουγκάζ άντεξε για ένα ημίχρονο κόντρα σε έναν σαφώς πιο δυνατό και ποιοτικό αντίπαλο, με τον προπονητής των κυανέρυθρων να χρησιμοποιεί για αρκετά λεπτά και τα νεαρά παιδιά της ομάδας.

Βέβαια, το κλίμα στο κλειστό ήταν ιδιαίτερα βαρύ, καθώς άπαντες οι φίλοι του Πανιωνίου αποχαιρέτησαν όπως ακριβώς έπρεπε ένα δικό τους παιδί, τον αδικοχαμένο φίλο του συλλόγου Γιώργο, που στα 27 του χρόνια "έφυγε" από την ζωή.

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος στο πρώτο ημίχρονο ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και κατάφερε είτε να έχει το προβάδισμα είτε να βρίσκεται σε απόσταση «αναπνοής» από τον Παναθηναϊκό.

Το πρώτο δεκάλεπτο έληξε ισόπαλο 14-14, όπως και το ημίχρονο 34-34.

Στην τρίτη περίοδο η «ψαλίδα» άνοιξε, τα σημάδια κούρασης στους κυανέρυθρους έκαναν την εμφάνιση τους και ο Παναθηναϊκό με τις πολλές λύσεις που είχε από τον πάγκο του πήρε διαφορά ασφαλείας. Σκορ του δεκαλέπτου 41-62.

Έτσι, η τέταρτη περίοδος ήταν ουσιαστικά διαδικαστικού χαρακτήρα, με τον Χουγκάζ να χρησιμοποιεί για αρκετά λεπτά και τους νεαρούς Μπιλλή, Σταμάτη, Οικονόμοπουλο και Πετρόπουλο.

Τελικό σκορ 46-79 για τον ΠΑΟ, με τη λήξη να βρίσκει τους φίλους του Πανιωνίου να χειροκροτούν τους παίκτες για την προσπάθεια και να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του αδικοχαμένου φίλου του συλλόγου Γιώργου.

Δεκάλεπτα: 14-14, 34-34, 41-62, 46-79

Πανιώνιος (Χουγκάζ): Ξανθόπουλος 6 (2), Πετρόπουλος, Βεργίνης 5 (1), Στρναντ 2, Οικονομόπουλος, Μπιλλής, Σταμάτης 1, Ασελίν 2, Κόλεμαν 21, Κορόλεφ 5, Ταμπς 4, Διαμαντόπουλος

Παναθηναϊκός (Ιβάνοβιτς): Χαραλαμπόπουλος 2, Σλότερ 18 (3), Μποχωρίδης 2, Γιάνκοβιτς, Φώτσης 10 (2), Νέλσον 1, Παππάς 12 (2), Διαμαντίδης 9 (3), Γκιστ 2, Μπατίστα 14, Λούντζης 3 (1), Λαουάλ 6

Δεν υπάρχουν σχόλια