Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Καλό ταξίδι Κάσκα...»

Φόρο τιμής στον αδικοχαμένο Γιώργο (γνωστό ως Κάσκα, όπως ήταν το παρατσούκλι του) απέθεσαν οι φίλαθλοι του Πανιωνίου στην αναμέτρηση μπά...

Φόρο τιμής στον αδικοχαμένο Γιώργο (γνωστό ως Κάσκα, όπως ήταν το παρατσούκλι του) απέθεσαν οι φίλαθλοι του Πανιωνίου στην αναμέτρηση μπάσκετ του Ιστορικού με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό της Αρτάκης.

Πριν την έναρξη του αγώνα αντιπροσωπία των οργανωμένων οπαδών του Πανιωνίου μπήκε στο παρκέ και σήκωσαν ένα πανό με την φωτογραφία του άτυχου νεαρού φίλου της ομάδας, που «έφυγε» από την ζωή.

Στην εξέδρα υπήρχε ένα ακόμη πανό το οποίο έγραφε «…Γιωργάρα εκεί ψηλά κάνε τον Παράδεισο να παραμιλά», ενώ σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού το όνομα του Γιώργου ακουγόταν συνεχώς από τα χείλη των οπαδών του συλλόγου, με το «Γιώργο ψυχάρα για πάντα Πανιωνάρα» να δονεί την ατμόσφαιρα.

Μάλιστα, όπως ήταν λογικό, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Να σημειωθεί πως νωρίς το απόγεμα της Δευτέρας (30/03) ο αδικοχαμένος Γιώργος κηδεύτηκε και φυσικά το "παρών" έδωσαν πολλοί φίλαθλου του Πανιωνίου, σε αυτό το τελευταίο ταξίδι του Πάνθηρα!

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια