Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ουζουνίδης: «Μας ενδιαφέρει το Κύπελλο»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη-πρόκριση και την εμφάνιση του Ιστορικού επί της Παναχαϊκής εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα ο Μαρίν...

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη-πρόκριση και την εμφάνιση του Ιστορικού επί της Παναχαϊκής εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου τόνισε αναλυτικά στην συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι: «Αυτό που ήταν σημαντικό ήταν να μπούμε σοβαρά από την αρχή. Η Παναχαϊκή είναι μία επικίνδυνη ομάδα. Ξέραμε ότι εμείς θα έχουμε τις ευκαιρίες και θα βάλουμε γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήρθαν πιο εύκολα τα πράγματα για εμάς με το δεύτερο γκολ και την αποβολή».

Για το Κύπελλο: «Μας ενδιαφέρει ο θεσμός του Κυπέλλου, παρά την δύσκολη θέση που έχουμε στο πρωτάθλημα. Ο Πανιώνιος πάντα κοιτάει το Κύπελλο και για το πρεστίζ της ομάδας. Τώρα περιμένουμε την κλήρωση για τη συνέχεια».

Για την Παναχαϊκή: «Συγχαρητήρια και στην Παναχαϊκή. Δεν είναι τυχαία ψηλά στην βαθμολογία».

Για την ψυχολογία της ομάδας: «Η ομάδα είναι καλά. Αυτό που είπα στους παίκτες μετά τον ΠΑΟΚ είναι να μην είναι απογοητευμένοι, αλλά τσαντισμένοι γιατί δεν παίρνουν στο γήπεδο αυτό που αξίζουν. Φταίμε και εμείς βέβαια γιατί δεν είμαστε τόσο συγκεντρωμένοι σε κάποιες φάσεις. Η ψυχολογία είναι καλή παρά το γεγονός πως είμαστε χαμηλά στην βαθμολογία».

Για τον Ρισβάνη: «Ο Σπύρος ξέρουμε ότι είναι ένας ταλαντούχος παίκτης και περιμένουμε να μας βοηθήσει. Εμείς σίγουρα θα τον βοηθήσουμε».

Για τα μεταγραφικά: «Πιστεύω ότι αύριο κάτι θα έχουμε. Σίγουρα κοιτάμε ένα χαφ και έναν επιθετικό. Δεν θα είναι ο επιθετικός απ ότι φαίνεται άνω των 24. Θέλουμε και φρέσκους παίκτες, ειδικά στα χαφ, σε αυτή τη θέση σίγουρα χρειαζόμαστε λύσεις».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια