Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πρόκριση... τεσσάρων αστέρων!

Τη νίκη-πρόκριση για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος πήρε ο Ιστορικός, που επικράτησε πολύ άνετα με το ευρύ 4-0 της Παναχαϊκής σ...

Τη νίκη-πρόκριση για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος πήρε ο Ιστορικός, που επικράτησε πολύ άνετα με το ευρύ 4-0 της Παναχαϊκής στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Το συγκρότημα του Μαρίνου Ουζουνίδη απέδωσε κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, πέτυχε τέσσερα τέρματα και έκανε το καθήκον του, απέναντι σε μία ομάδα που δεν μπόρεσε -σχεδόν- σε κανένα σημείο του αγώνα να απειλήσει.

Πρωταγωνιστές της επικράτησης του Ιστορικού ήταν οι Γιάννου και Κολοβός οι οποίοι πέτυχαν από δύο τέρματα. Πολύ καλή εμφάνιση και από τον νεοαποκτηθέντα Ρισβάνη, ενώ ιδιαίτερα δραστήριος ήταν και ο Μπούζας.

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, με στόχο να πετύχει ένα γρήγορο γκολ.

Οι κυανέρυθροι με τους Γιάννου, Φούντα και Κολοβό προσπαθούσαν να βρουν διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία και τελικά στο 19’ οι προσπάθειες τους απέφεραν καρπούς.

Ο Γιάννου, μετά από πάσα του Μπούζα και διεκδίκηση της μπάλας από τον Κολοβό, πήρε την μπάλα στην περιοχή και με ψύχραιμο σουτ έκανε το 1-0.

Η συνέχεια βρήκε τον Πανιώνιο να ισορροπεί το παιχνίδι, να έχει την κατοχή της μπάλας και να έχει φέρει το ματς στα μέτρα του.

Έτσι, το 1-0 έμεινε έως το τέλος του 45λεπτου.

Ο Πανιώνιος μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε γρήγορα να βάλει τις βάσεις της νίκης-πρόκρισης.

Στο 52’ ο Γιάννου ανατράπηκε στην μεγάλη περιοχή από τον Κάργα, με τον αμυντικό της Παναχαϊκής να κρατάει τον επιθετικό του Ιστορικού.

Μάλιστα, ο παίκτης των φιλοξενούμενων είδε και την δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή, με την Παναχαϊκή να μένει με παίκτη λιγότερο.

Ο Κολοβός στο 54’ ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έκανε το 2-0 για τον Πανιώνιο.

Η πίεση του Ιστορικού, όμως, δεν σταμάτησε εκεί και ένα λεπτό αργότερα ο Κολοβός και πάλι βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με όμορφο πλασέ μέσα από την περιοχή.

Οι κυανέρυθροι δεν έβαζαν το… πόδι τους στο φρένο και στο 67’ με σκόρερ τον Γιάννου πέτυχαν ένα ακόμη τέρμα, κάνοντας το 4-0!

Τρία λεπτά αργότερα ο Ιστορικός είχε μία ακόμη καλή στιγμή, όμως το δυνατό σουτ του Γιάννου πέρασε λίγο άουτ.

Στη συνέχεια ο Πανιώνιος έριξε τον ρυθμό και έτσι το 4-0 ήταν και το τελικό σκορ, με τον Ιστορικό να παίρνει πανηγυρικά την πρόκριση για τους "16" του θεσμού.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννακόπουλος, Τασουλής, Παντίδος (70’ Χατζηισαϊας), Ρισβάνης, Πάνος, Μητρόπουλος, Σιώπης (69’ Γκέζος), Κολοβός (71’ Μασούρας), Φούντας, Μπούζας, Γιάννου

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Μπαλασάκης, Ασίγκμπα, Κάργας, Αλλά, Στεργίδης (69’ Χαρτσιάς), Μαρουκάκης (74’ Γ. Μασούρας), Ντα Κόστα (74’ Χούσα), Κοντοχρήστος, Τσώνης, Βιερά, Πατηνιώτης

1ος όμιλος:

1. Ολυμπιακός (4-1) 7
2. Πανιώνιος (5-1) 5
3. Παναχαϊκή (2-5) 3
4. Φωστήρας (0-4) 1

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια