Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στη Λιβαδειά για το «διπλό»

Να φύγει από την Λιβαδειά με βαθμούς ή βαθμό θα επιδιώξει ο Πανιώνιος στο σημερινό (25/10,17:15) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό...

Να φύγει από την Λιβαδειά με βαθμούς ή βαθμό θα επιδιώξει ο Πανιώνιος στο σημερινό (25/10,17:15) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Τερεζόπουλου θέλει να... ρεφάρει την εντός έδρας ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον ΠΑΣ Γιάννινα και έτσι θα προσπαθήσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον σύλλογο της Βοιωτίας.

Ο τεχνικός του Ιστορικού περιμένει από την ομάδα του να δείξει αγωνιστικότητα, πάθος και φυσικά να είναι αποτελεσματική στις ευκαιρίες που θα της δοθούν στο παιχνίδι. Άλλωστε, το γκολ ήταν αυτό που της έλειψε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια και δεν μπόρεσε να πάρει τους βαθμούς που αγωνιστικά δικαιούταν.

Προβλήματα για τον Τερεζόπουλο δεν υπάρχουν, αφού ο Κολοβός ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και μπήκε στην αποστολή, ενώ κανονικά θα αγωνιστεί ο Μητρόπουλος, ο οποίος είχε απουσιάσει από τον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής εξαιτίας του πειθαρχικού παραπτώματος που είχε υποπέσει.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους εξής 19 ποδοσφαιριστές:
Γιαννακόπουλος, Παπαδόπουλος, Πάνος, Αργυρόπουλος, Τασουλής, Παντίδος, Χατζηισαίας, Οικονόμου, Γκίνης, Σιώπης, Μητρόπουλος, Ιμπαγάσα, Μπούζας, Γιάννου, Σμυρλής, Φούντας, Μασούρας, Μπουμάλ, Κολοβός.

Να σημειωθεί πως στο πλευρό της ομάδας αναμένεται να βρεθούν και φίλαθλοι του Πανιωνίου, καθώς η κυανέρυθρη ΠΑΕ εξασφάλισε 200 εισιτήρια για την θύρα 6 του γηπέδου της Λιβαδειάς.

H αποστολή του Λεβαδειακού
Με μόλις μία απουσία θα παραταχθεί ο Λεβαδειακός στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Εκτός έχει τεθεί ο τιμωρημένος Ζίτο, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες και είχε προγραμματιστεί να εκτίσει την ποινή του στο ματς με τον Ιστορικό.

Αναλυτικά η 18άδα του Σάββα Παντελίδη:
Στρατηλάτης, Σηφάκης, Νικολακάκης, Τομάς, Πίντερ, Κώτσιος, Μάγκας, Γεωργιάδης, Βούκσεβιτς, Μαχαίρας, Γκόμες, Κονέ, Σάντσες, Παππάς, Ορτέγα, Μάντζιος, Μπορνταγκαράι και Σοτέλο.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. ΓΕΡΑ ΜΑΓΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ ΔΩΣΤΕΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ . ΦΟΡΤΣΑ ΙΣΤΟΡΙΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή