Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ώρα για... νίκη!

Με στόχο την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα υποδέχεται στο Αρτάκης σήμερα (25/10, 17:00) ο Ιστορικός την ομάδα των Τρικάλων, για την την 3...

Με στόχο την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα υποδέχεται στο Αρτάκης σήμερα (25/10, 17:00) ο Ιστορικός την ομάδα των Τρικάλων, για την την 3η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ.

Οι κυανέρυθροι θα παραταχθούν χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και άπαντες στις τάξεις την ομάδα έχουν θέσει ως στόχο το πρώτο "ροζ φύλλο αγώνα" στο φετινό πρωτάθλημα.

Στον πάγκο του Πανιωνίου θα κάθεται ο Βαγγέλης Δεγάιτας, μετά το "διαζύγιο" της ΚΑΕ με τον Θανάση Παπαχατζή, με τον προπονητή της Εφηβικής ομάδας να είναι έτοιμος να κοουτσάρει σε ένα ακόμη ματς τον Ιστορικό (σ.σ. το πρώτο ήταν στο Κύπελλο με τον Απόλλων Πατρών).

Στο στρατόπεδο του Πανιωνίου περιμένουν από τον κόσμο της ομάδας να δώσει δυναμικό παρόν στις εξέδρες του κλειστού της Αρτάκης, προκειμένου να γίνει ο "6ος παίκτης" και να σπρώξει τον σύλλογο στην επιτυχία.

Άλλωστε, σε αυτό στάθηκε και ο Δημήτρης Βεργίνης: « Όλοι ξέρουμε τις δυσκολίες, όπως ξέρουμε και τη σημασία του παιχνιδιού με τα Τρίκαλα. Δεν μένει παρά να δώσουμε ό,τι έχουμε στο παρκέ και με τη συμπαράσταση των φίλων μας, τους οποίους περιμένουμε πάλι να δημιουργήσουν τη μοναδική ατμόσφαιρα που ξέρουν να δημιουργούν, να φτάσουμε στη νίκη», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του 27χρονου γκαρντ του Πανιωνίου.

Ο αγώνας ξεκινάει στις 17:00 και διεξάγεται στο κλειστό της Αρτάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια