Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έντονη δυσαρέσκεια για την διαιτησία...

Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στον Πανιώνιο για την διαιτητική παρουσία του κ. Παπαπέτρου στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι κυανέρ...

Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στον Πανιώνιο για την διαιτητική παρουσία του κ. Παπαπέτρου στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι κυανέρυθροι θεωρούν πως κακώς δεν δόθηκε πέναλτι σε δύο ανατροπές μέσα στην περιοχή πάνω στον Γιάννου, ενώ και γενικότερα ο διαιτητής από τον σύνδεσμο Αθηνών είχε πολλά... φαλτσοσφυρίγματα κατά του Ιστορικού.

Επίσης, ο κ. Παπαπέτρου άφηνε τους παίκτες του ΠΑΣ από το πρώτο ημίχρονο να καθυστερούν να δώσουν συνέχεια στο παιχνίδι, χωρίς να τους τιμωρήσει με κάποια κίτρινη κάρτα και παράλληλα σφύριζε πολύ εύκολα υπέρ των Ηπειρωτών τις διεκδικήσεις της μπάλας ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων.

Άλλωστε, η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος τα έλεγε όλα, σχετικά με τα παράπονα που έχουν οι άνθρωποι του συλλόγου για την διαιτησία του εν λόγω διαιτητή.

Βέβαια, στον Πανιώνιο γνωρίζουν καλά πως αν η ομάδα ήταν αποτελεσματική και μετουσίωνε την απόλυτη υπεροχή της στον αγωνιστικό χώρο σε γκολ, τότε θα... νικούσε και τον κ. Παπαπέτρου!

Δεν υπάρχουν σχόλια