Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα

Να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα θέλει ο Πανιώνιος, όπου σήμερα (21/09,18:15) δοκιμάζεται στην Κομοτη...

Να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα θέλει ο Πανιώνιος, όπου σήμερα (21/09,18:15) δοκιμάζεται στην Κομοτηνή από τον γηπεδούχο Πανθρακικό.

Οι κυανέρυθροι βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και θα επιδιώξουν να δείξουν σε ένα ακόμη ματς το καλό τους πρόσωπο, προκειμένου να φύγουν με βαθμούς ή βαθμό από την πόλη της Θράκης.

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών και έτσι έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του.

Όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα που θα ξεκινήσει στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Κομοτηνής, αυτή δεν αναμένεται να έχει -ιδιαίτερες- διαφορές με εκείνη του νικητήριου αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Έτσι, λοιπόν, οι: Γιαννακόπουλος, Αργυρόπουλος, Τασουλής, Χατζηισαϊας, Παντίδος, Μητρόπουλος, Σιώπης, Ιμπαγάσα (Μπούζας), Μπουμάλ, Κολοβός και Γιάννου αναμένεται να πάρουν αποτελέσουν τους πρώτους έντεκα του Τερεζόπουλου.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους εξής 19 ποδοσφαιριστές: Αργυρόπουλος, Μπουμάλ, Μπούζας, Χατζηισαΐας, Φουρλάνος, Γιαννακόπουλος, Γιάννου, Κοσμάς Γκέζος, Γκίνη, Ιμπαγάσα, Κολοβός, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Παντίδος, Πάνος, Τασουλής, Σμυρλής, Μητρόπουλος, Σιώπης.

H αποστολή του Πανθρακικού
Ο Πανθρακικός δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο το φετινό πρωτάθλημα, καθώς έχει μαζέψει έως τώρα δύο βαθμούς.

O Άκης Μάντζιος θα έχει κανονικά στην διάθεση του τουςΤζάνη Αντώνης Λαδάκη, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπώρησαν.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανθρακικού: Φερνάντες, Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Εμπόου, Σερφά, Τσουμπάνης, Ποτουρίδης, Χρήστου, Μπαϊκαρά, Λαδάκης, Μεχία, Πέρεζ, Τζάνης, Κάσες, Αράμπα, Ίγκορ, Ντιγκινί και Χασομέρης.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Μαγκες σημερα δεν εχετε να φοβηθητε τιποτα εισθε καλυτεροι απο τους αντιπαλους σας αρκει να παιξετε με δυναμη και με το 100%των δυνατοτηνσας σιγουρα θα παρετε θετικο αποτελεσμα αν δεν κανουμε λαθη και ακολουθησουμε τις οδηγιες των προπονητων θα γυρισουμε με το τριποντο ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ. m.d

    ΑπάντησηΔιαγραφή