Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συνεχίζουν αήττητοι οι Νέοι του Ιστορικού!

Το εξαιρετικό της ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ συνέχισε η ομάδα Κ20 του Ιστορικού, που την Κυριακή (21/09) επικράτησε ε...

Το εξαιρετικό της ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ συνέχισε η ομάδα Κ20 του Ιστορικού, που την Κυριακή (21/09) επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 του Πανθρακικού.

Οι κυανέρυθροι του Δημήτρη Κοροπούλη συνεχίζουν το αήττητο σερί τους, καθώς στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος των Νέων, μετρούν δύο νίκες και δύο ισοπαλίες.

Το γκολ της νίκης για τον Πανιώνιο σημείωσε ο Αλέξανδρος Αρώνης στο 60' με όμορφο πλασέ. Μάλιστα, ο Ιστορικός θα μπορούσε και νωρίτερα να έχει πάρει το προβάδισμα, όμως ο Πρέντι στο 10' αστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο ίδιος.

Η ομάδα δείχνει πως έχει δουλέψει πολύ καλά έως τώρα και η δουλειά του προπονητή Δημήτρη Κοροπούλη και των συνεργατών του βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο από τους νεαρούς παίκτες του Πανιωνίου.

Η σύνθεση του Ιστορικού: (Δημήτρης Κοροπούλης): Αστράς, Αλεξανδρόπουλος, Ρόπας, Γιαλαμίδης, Καλύβας, Πηνιώτης, Αρώνης, Γκούμας (70’ Παπανικολάου), Πρέντι, Ντάγκρας (82’ Φερεντίνος), Γιωματάρης (46’ Παναγιωτόπουλος).

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια