Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στο… μυαλό του Ελευθερόπουλου!

Το γεγονός ότι για ακόμη ένα ματς οι Κώστας Μενδρινός και Λεωνίδας Καμπάνταης δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν τον Ιστορικό, προβληματίζει το...

Το γεγονός ότι για ακόμη ένα ματς οι Κώστας Μενδρινός και Λεωνίδας Καμπάνταης δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν τον Ιστορικό, προβληματίζει τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι από τους πιο έμπειρους άσους της ομάδας και αποτελούν δύο από τα βασικά… γρανάζια της «μηχανής» του Ιστορικού στο φετινό πρωτάθλημα.

Με τα έως τώρα δεδομένα, λοιπόν, ο τεχνικός του Πανιωνίου προσανατολίζεται να παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο του Περιστερίου την ενδεκάδα που ξεκίνησε και στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Χρησιμοποιώντας, δηλαδή, δύο καθαρά αμυντικά χαφ στην μεσαία γραμμή, τους Ρόβα και Ρόκα, προκειμένου να κερδίσει τον χώρο του κέντρου. Τον ρόλο του οργανωτή θα έχει ο Φανούρης Γουνδουλάκης.

Από εκεί και πέρα, παίζεται μία θέση στην δεξιά πτέρυγα της μεσαίας γραμμής, με τον Ντούνη να διεκδικεί την φανέλα βασικού από τον Οκόγιε. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο φορμαρισμένος Αραβίδης, αριστερά ο Κολοβός,  ενώ η αμυντική τετράδα δεν θα έχει κάποια αλλαγή, με τους Κούρο, Λαμπρόπουλο, Αυλωνίτη και Σπυρόπουλου να ξεκινούν κανονικά. Την εστία του Ιστορικού θα υπερασπιστεί ο Περιστερίδης.

Nα σημειωθεί, τέλος, πως εκτός μάχης έχει τεθεί και ο Κουλουχέρης, του οποίου η επιστροφή στην αγωνιστική δράση δεν έχει ακόμη καθοριστεί. 

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια